raad gevrraagd

Raad Gevraagd: “moet ik weer meedoen aan pubquiz?”

Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze rubriek Raad Gevraagd kunt u hierbij helpen; lezers helpen lezers! Elke week staat er een nieuwe kwestie voor u klaar waarop u kunt reageren.

Johan doet voor corona samen met zijn vrienden maandelijks mee aan een pubquiz in een café bij hun in het dorp. In oktober wordt deze quiz weer voor het eerst gehouden sinds het begin van de pandemie. Johan twijfelt of hij meteen weer wil aanhaken.

“Mijn vrienden en ik hebben als hobby pubquizzen. Het is een gezellig samenzijn en je steekt er nog wat van op. In oktober wordt onze vaste pubquiz weer hervat. De hele groep wil gaan, maar ik twijfel. Mijn gezondheid is niet zo heel goed en ik wil zo min mogelijk risico lopen. Mijn vrienden proberen me telkens over te halen en vinden het eigenlijk aanstellerij als ik niet ga. Daardoor weet ik nu niet zo goed wat ik moet doen. Het is natuurlijk erg gezellig en het liefst zou ik gewoon gaan, maar ik vraag me af of het geen te groot risico voor mij is.”

Zelf insturen

Zelf een probleem dat u wilt voorleggen aan de lezers van MAX Vandaag? Meld u dan aan via het Raad Gevraagd aanmeldformulier.

Geef een reactie