raad gevraagd

Raad Gevraagd: “moet ik reis naar het buitenland overwegen voor trouwerij?”

Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze rubriek Raad Gevraagd kunt u hierbij helpen; lezers helpen lezers! Elke week staat er een nieuwe kwestie voor u klaar waarop u kunt reageren.

Klaas’ dochter gaat in december trouwen in het buitenland. Zijn gezondheid is niet zo goed, dus liever gaat hij door de onzekere coronasituatie niet te ver van huis. Moet hij dit principe overboord gooien voor zijn dochter?

“Mijn dochter zou in 2020 gaan trouwen, maar moest da annuleren. Nu het weer kan, heeft ze meteen flink uitgepakt en trouwt zij binnenkort in Frankrijk. Nu de coronacijfers weer stijgen vind ik het een steeds groter risico worden om erheen te gaan. Mijn gezondheid is niet al te best, dus ik blijft het liefst dichtbij huis en vermijd grote groepen. Uiteraard vind ik het wel belangrijk dat ik mijn dochter kan zien trouwen, maar ik wil de kans op ziekte echt zo klein mogelijk houden. Wat kan ik doen?”

Zelf insturen

Zelf een probleem dat u wilt voorleggen aan de lezers van MAX Vandaag? Meld u dan aan via het Raad Gevraagd aanmeldformulier.

Geef een antwoord