stoel

Raad Gevraagd: “mijn vrouw wil een erfstuk van mijn moeder verkopen”

Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze rubriek Raad Gevraagd kunt u hierbij helpen; lezers helpen lezers! Elke week staat er een nieuwe kwestie voor u klaar waarop u kunt reageren.

Teus en zijn vrouw hebben na de dood van zijn moeder een stoel geërfd. Deze stoel wil zijn vrouw nu verkopen, want zij zitten er nooit op. Teus is het hier niet mee eens.

“Mijn vrouw is zeer praktisch ingesteld en verkoopt het liefst alles in huis wat volgens haar in de weg staat. Zo ook de stoel die wij in 1998 van mijn  moeder hebben geërfd. De stoel is al oud en stond toen ik een kind was al bij ons in huis. Ik heb er dus een band mee en wil de stoel liever niet verkopen. Mijn vrouw vindt dat ik dit sentiment aan de kant moet zetten, want we zitten er nooit op en de stoel is vrij gammel. Ik vind het lastig om me eroverheen te zetten, maar ik snap haar aan de andere kant ook wel weer.”

*De stoel op de foto is niet de daadwerkelijke stoel.

Zelf insturen

Zelf een probleem dat u wilt voorleggen aan de lezers van MAX Vandaag? Meld u dan aan via het Raad Gevraagd aanmeldformulier.

Geef een reactie

Reactie

  1. Nelleke reageert says:

    Zeker een dilemma. Maar misschien is het een idee om de “gammele” stoel op te laten knappen. Een second chance doet echt wonderen! Meubelmakers kunnen echt wonderen verrichten. Dat heb ik uitveigen ervaring! Laat er eens naar kijken en wie weet wordt het de mooiste en lekkerste stoel van het huis. Heb zelf een 42 jaar oud leren bankstel van Italiaanse makelij laten opknappen omdat wij niks konden vinden naar ons zin. Een prima besluit geweest. De meubelmaker heeft wonderen verricht. Zit weer heerlijk en ziet er prachtig uit. Wellicht is dat de oplossing van uw probleem. Kijk eens op de website van van zetten meubelmakers en klik oud en nieuw aan, zoek de verschillen. Die van ons hebben ze ook op de website gezet. Echte vaklui die u zeker kunnen adviseren.
    Hopelijk komt u tot een oplossing.