raad gevraagd

Raad Gevraagd: “mijn vrouw overlegt steeds minder met mij”

Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze rubriek Raad Gevraagd kunt u hierbij helpen; lezers helpen lezers! Elke week staat er een nieuwe kwestie voor u klaar waarop u kunt reageren.

De vrouw van Arie-Jan overlegt steeds minder met haar man. Daardoor komt hij geregeld voor voldongen feiten te staan. Dit vindt hij maar niets.

“Mijn vrouw en ik hebben een duidelijke taakverdeling in huis. Zo gaat zij bijvoorbeeld over het beheren van het gezamenlijke budget. Voordat zij een grote uitgave doet overlegt zij normaal met mij, maar sinds een tijdje doet zij dat minder. Zo heeft ze laatst een dure, nieuwe pan gekocht van het geld op onze gezamenlijke rekening zonder te zeggen dat ze dit zou doen of te vragen hoe ik hier over dacht. Toen ik hier iets van zei, zei ze dat ik nooit bezwaar maak tegen haar plannen, dus dat zij het daarom niet had gevraagd. Het klopt dat we vrijwel altijd op 1 lijn liggen, dus hier tegenin gaan heeft mijns inziens weinig zijn. Toch zit het me niet echt lekker. Hoe kan ik dit oplossen?”

Zelf insturen

Zelf een probleem dat u wilt voorleggen aan de lezers van MAX Vandaag? Meld u dan aan via het Raad Gevraagd aanmeldformulier.

Geef een reactie