Raad

Raad Gevraagd: “mijn vrouw gedraagt zich anders in gezelschap”

Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze rubriek Raad Gevraagd kunt u hierbij helpen; lezers helpen lezers! Elke donderdag staat er een nieuwe kwestie voor u klaar waarop u kunt reageren.

Henks is al jaren gelukkig getrouwd met zijn vrouw, maar de laatste tijd merkt hij dat er iets anders is aan haar. Dit is zijn probleem:

“Mijn vrouw is ontzettend lief, maar als we op visite gaan, dan gedraagt zij zich opeens heel anders. Dan lacht ze ontzettend hard en begint ze enorm op te scheppen over van alles. Ook valt ze me telkens in de rede als ik iets wil vertellen. Ik heb geen idee waar dit gedrag vandaan komt, want eerst deed zij dit niet. Als ik ernaar vraag, ontkent zij dat ze zo doet. Hoe kan ik tot haar doordringen?”
Henk

Heeft u goede raad? Laat dan uw reactie achter in het daarvoor bestemde veld onderaan dit bericht.

Zelf insturen

Zelf een probleem dat u wilt voorleggen aan de lezers van MAX Vandaag? Meld u dan aan via het Raad Gevraagd aanvraagformulier.

Geef een antwoord

Reacties (2)

    19Betty50 says:

    Wat er als eerste in mij opkomt is: hersenaandoening. Mijn advies aan Henk is om dit te bespreken met de huisarts. Dat lijkt mij de juiste weg. Succes.

    oosterwijck says:

    Dit gedrag is bekend als het Bucket syndroom (van de Britse TV serie) ook wel hoogmoed waanzin genoemd. Een oplossing is: zet haar meteen voor schut, elke keer weer dat ze theatraal wordt. Maak ondertussen en afspraak met een psychiater.