raad gevraagd

Raad Gevraagd: “mijn nieuwe relatie loopt te hard van stapel”

Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze rubriek Raad Gevraagd kunt u hierbij helpen; lezers helpen lezers! Elke week staat er een nieuwe kwestie voor u klaar waarop u kunt reageren.

N. heeft sinds kort een nieuwe vriendin, waar hij erg blij mee is. wat hij vindt leuk vindt, is dat zij nogal hard van stapel loopt. Hij weet niet zo goed wat hij hiermee moet.

“Mijn vriendin en ik zijn 67 en 70 en sinds een paar maanden samen. We genieten van elkaars gezelschap, maar toch zit mij iets niet helemaal lekker. Zo begint zij regelmatig over samenwonen, terwijl we pas 4 maanden samen zijn. Persoonlijk zit ik helemaal niet meer op samenwonen te wachten, maar mijn vriendin ziet het helemaal voor zich. Als ik vraag waarom, zegt ze dat we inmiddels op een leeftijd zijn waarop je meteen aanvoelt of samenleven wel of geen succes zal zijn. Ik vind het lastig om hier iets tegenin te brengen. Ze heeft in principe gelijk, maar ik zit gewoon niet meer op een huisgenoot te wachten. Hoe kan ik dit brengen zonder haar enorm te kwetsen?”

Zelf een probleem dat u wilt voorleggen aan de lezers van MAX Vandaag? Meld u dan aan via het Raad Gevraagd aanmeldformulier.

Geef een reactie