raad gevraagd

Raad Gevraagd: “mijn nieuwe partner heeft vooroordelen over mijn ouders”

Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze rubriek Raad Gevraagd kunt u hierbij helpen; lezers helpen lezers! Elke week staat er een nieuwe kwestie voor u klaar waarop u kunt reageren.

Nora heeft sinds een aantal weken een nieuwe partner. Zij wil hem nu voorstellen aan haar ouders, die beiden in de 70 zijn, maar daar heeft haar vriend absoluut geen zin in.

“Na mijn scheiding heb ik nu opnieuw een leuke partner gevonden. We zijn gelukkig samen en ik vind de tijd rijp om hem aan mijn ouders voor te stellen. helaas ziet hij hier weinig brood in. Zijn sociale achtergrond is anders dan die van mij en mijn ouders, waardoor hij denkt dat zij vooroordelen over hem zullen hebben. Ik heb gezegd dat ze absoluut niet zo denken, maar hij blijft wantrouwig. Ik vind dit jammer, want mijn ouders zijn heel erg lief en warm. Hoe kan ik hem toch overhalen?”

Zelf insturen

Zelf een probleem dat u wilt voorleggen aan de lezers van MAX Vandaag? Meld u dan aan via het Raad Gevraagd aanmeldformulier.

Geef een antwoord

Reacties (2)

    Nelleke reageert says:

    Beetje vreemd. Zo drijft uw nieuwe partner een wig tussen u en uw ouders. Hoe denkt hij zelf over de toekomst door te weigeren kennis te maken met uw ouders. Het feit zoals hij denkt zegt vrees ik meer over hem. Trek hieruit uw conclusie. Een relatie op achterdocht en wantrouwen heeft geen kans van slagen. Ik wens u succes met uw beslissing linksom of rechtsom.

    Lenny57 says:

    Als die relatie nu al zo begint zegt dat toch genoeg over die kerel?