raad gevraagd

Raad Gevraagd: “mijn zus en vader hebben ruzie”

Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze rubriek Raad Gevraagd kunt u hierbij helpen; lezers helpen lezers! Elke week staat er een nieuwe kwestie voor u klaar waarop u kunt reageren.

Gertie heeft goed contact met haar vader, maar de relatie tussen haar vader en haar zus is nogal bekoeld geraakt de afgelopen tijd. Gertie vindt dit lastig, want zij zit tussen 2 vuren in.

“Mijn zus en vader hebben ruzie om het al dan niet behouden van mijn vaders volkstuin. Mijn vader, die helaas niet meer zo mobiel is, vindt dat hij het tuintje prima kan onderhouden, maar mijn zus vindt dit dit absoluut niet meer kan. De discussie over dit onderwerp is helaas uitgegroeid tot een ruzie, waar ik nu een beetje tussenzin zit. Ik vind dat lastig, want ik kan het zowel met mijn vader als mijn zus goed hebben en ik wil geen kant kiezen, terwijl ik voel dat ze allebei verwachten dat ik dat wel doe. Ik vraag me af hoe op welke manier ik mijn neutraliteit het best kan bewaren, want ik heb echt geen zin in meegezogen te worden in hun negativiteit.”

Heeft u goede raad? Laat dan uw reactie achter in het daarvoor bestemde veld onderaan dit bericht.

Zelf insturen

Zelf een probleem dat u wilt voorleggen aan de lezers van MAX Vandaag? Meld u dan aan via het Raad Gevraagd aanmeldformulier.

Geef een reactie