raad gevraagd

Raad Gevraagd: “mijn man zoekt ruzie met onze zoons”

Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze rubriek Raad Gevraagd kunt u hierbij helpen; lezers helpen lezers! Elke week staat er een nieuwe kwestie voor u klaar waarop u kunt reageren.

De man van Dinie zoekt sinds het ontstaan van zijn gezondheidsproblemen nogal veel ruzie met hun zoons. Dinie vindt dit vervelend, maar wat kan zij doen?

“Mijn zoons en man stonden altijd op goede voet, maar sinds de gezondheid van mijn man achteruit is gegaan, zoekt hij steeds vaker de confrontatie op. Niet per se met mij, maar vooral met onze zoons. Die lopen steevast weg als hij weer begint, maar zij vinden het natuurlijk niet leuk. Kan ik iets doen om deze situatie te veranderen?”

Zelf insturen

Zelf een probleem dat u wilt voorleggen aan de lezers van MAX Vandaag? Meld u dan aan via het Raad Gevraagd aanmeldformulier.

Geef een reactie

Reactie

    Nelleke reageert says:

    Wat belangrijk is om te weten wat het gezondheidsprobleem is. Is het een lichamelijk probleem of geeestelijk. Is het probleem ontstaan door bv een beroerte? Pas als je dat weet, dan, kan je er goed op reageren.