Raad Gevraagd

Raad Gevraagd: “mijn man gaat heel anders met ons kleinkind om”

Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze rubriek Raad Gevraagd kunt u hierbij helpen; lezers helpen lezers! Elke week staat er een nieuwe kwestie voor u klaar waarop u kunt reageren.

Gaby en haar man zijn kort geleden voor het eerst opa en oma geworden. Erg leuk, maar Gaby merkt dat haar man heel anders met hun kleindochter omgaat dan zij. Zij vraagt zich af of dit een probleem is.

“Mijn man en ik zijn grootouders geworden van een lieve kleindochter. We zijn erg blij met haar en hebben ook al 2 keer opgepast. Ik merkte tijdens de 1e keer oppassen al dat hij een stuk wilder met haar omgaat dan ik doe. Zo meet hij de temperatuur van haar badje niet echt en kleed hij haar – vind ik dan – niet altijd warm genoeg aan. Toen we zelf kinderen kregen viel dit niet zo op, maar nu zag ik het direct. Ik vraag me af wat ik hiermee moet. Gewoon laten gaan, of het aankaarten?”

Zelf insturen

Zelf een probleem dat u wilt voorleggen aan de lezers van MAX Vandaag? Meld u dan aan via het Raad Gevraagd aanmeldformulier.

Geef een reactie