Raad

Raad Gevraagd: “mijn buren verwaarlozen hun tuin”

Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze rubriek Raad Gevraagd kunt u hierbij helpen; lezers helpen lezers! Elke donderdag staat er een nieuwe kwestie voor u klaar waarop u kunt reageren.

Buren zonder groene vingers: Joost heeft ze. Hij stoort zich behoorlijk aan de manier waarop hun tuin erbij ligt:

“Mijn buren zijn mensen van in de 40 en wonen sinds een aantal jaar naast mij. De mensen die er hiervoor woonde hadden een mooi onderhouden voortuin, maar de mensen die er nu wonen hebben alle planten en struiken eruit getrokken, waardoor de tuin nu vooral bestaat uit zand. Tot overmaat van ramp zetten zij hun fietsen ook nog eens in de tuin, terwijl iedereen in de straat een grote schuur heeft. Ik vind het zand in combinatie met de fietsen er nogal armoedig uitzien, terwijl we toch echt in een nette buurt wonen. Eigenlijk zou ik mijn buren hierop willen aanspreken, maar ik weet niet of dit gepast is. Wat zou u doen?”

Heeft u goede raad? Laat dan uw reactie achter in het daarvoor bestemde veld onderaan dit bericht.

Zelf insturen

Zelf een probleem dat u wilt voorleggen aan de lezers van MAX Vandaag? Meld u dan aan via het Raad Gevraagd aanmeldformulier.

Geef een antwoord