raad

Raad Gevraagd: “mijn buren parkeren steeds op de stoep”

Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze rubriek Raad Gevraagd kunt u hierbij helpen; lezers helpen lezers! Elke donderdag staat er een nieuwe kwestie voor u klaar waarop u kunt reageren

Vroeger was het al bijzonder als er 1 auto voor de deur stond, maar inmiddels hebben veel huishoudens zelfs de beschikking over 2 of meer auto’s. Zo ook in de straat waar Joke woont. Daardoor is er -tot haar grote frustratie- een parkeerprobleem ontstaan.

“Ik woon in een woonwijk waar bijna iedereen 1 of meerdere auto’s heeft. Omdat er te weinig parkeerplekken zijn, parkeren sommige buren nu gedeeltelijk op de stoep. Bijzonder irritant, want daardoor is er aanzienlijk minder stoep over om op te lopen. Ik heb dit al eens aangekaart bij de mensen die zich stelselmatig schuldig maken aan deze manier van parkeren, maar dat heeft niets uitgehaald. De gemeente laat het ook afweten. Hoe zorg ik er tóch voor dat er iets verandert?”

Heeft u goede raad? Laat dan uw reactie achter in het daarvoor bestemde veld onderaan dit bericht.

Zelf insturen

Zelf een probleem dat u wilt voorleggen aan de lezers van MAX Vandaag? Meld u dan aan via het Raad Gevraagd aanmeldformulier.

Geef een antwoord