vakantiehuis

Raad Gevraagd: “ik wil niet dat mijn zus ons vakantiehuis de hele zomer verhuurt”

Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze rubriek Raad Gevraagd kunt u hierbij helpen; lezers helpen lezers! Elke week staat er een nieuwe kwestie voor u klaar waarop u kunt reageren.

Harold en zijn zus hebben een huisje aan de kust geërfd van hun ouders. Ze gebruiken het als vakantieadres, maar verhuren het ook. Nu wil Harolds zus het de hele zomer verhuren aan een Duitse familie. Harold is het hier niet mee eens.

“Mijn zus was laatst bij mij en vertelde me toen dat zij een aanvraag had gehad van Duitsers die 2 maanden lang ons gezamenlijke vakantiehuis willen huren. Zij vertelde dat zij hier geen probleem mee had en vroeg naar mijn mening. Ik vond dit een vreemd verzoek, want meestal reserveren we het huisje in de zomer zeker 3 weken lang voor privégebruik. Dat is een ongeschreven reel. Ik vertelde haar dus dat ik het er niet mee eens ben, waarop zij zei dat het echt alleen deze zomer is. Ik hield voet bij stuk, waarna er een discussie ontstond. Sindsdien hebben we het er niet meer over gehad en hangt het dus tussen ons in. Hoe kan ik it oplossen?”

Zelf insturen

Zelf een probleem dat u wilt voorleggen aan de lezers van MAX Vandaag? Meld u dan aan via het Raad Gevraagd aanmeldformulier.

*beeld is puur illustratief

Geef een reactie