reis

Raad Gevraagd: “een reis boeken, of niet?”

Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze rubriek Raad Gevraagd kunt u hierbij helpen; lezers helpen lezers! Elke week staat er een nieuwe kwestie voor u klaar waarop u kunt reageren.

Een vakantie boeken voor volgend jaar: joke denkt erover om dit te doen, maar is dat nu wel zo handig in deze coronatijd? Zij kan wel wat hulp gebruiken bij het doorhakken van deze knoop.

“Samen met vrienden gaan mijn man en ik in februari altijd op bezoek bij onze zoon die in Zwitserland woont. Hij woont hier al 20 jaar en al 20 jaar doen we dit zo. Omdat de situatie door corona nu zo onzeker is weten we niet zo goed of we in 2021 wel moeten gaan. We moeten toch in een hotel slapen dat we nu eigenlijk al willen bespreken en we vragen ons af of dat wel verantwoord is nu.”

Zelf insturen

Zelf een probleem dat u wilt voorleggen aan de lezers van MAX Vandaag? Meld u dan aan via het Raad Gevraagd aanmeldformulier.

Geef een antwoord

Reacties (4)

 1. Nelleke reageert says:

  Waarom niet even wachten met boeken en kijken hoe de situatie in 2021 is. De hotels zullen echt niet vol zitten, dus tijd genoeg.

 2. oosterwijck says:

  Dit is wel zo’n domme vraag, dat ik bijna zeker weet, dat dit fantasie is. MAX, er zijn genoeg echte problemen om te bespreken, lat dit soort lettervulling achterwege.

 3. madeliev says:

  De verwachting is niet dat Covid-19 in februari zou zijn verdwenen, zoals u zelf ook wel denkt gezien uw twijfel.
  Boeken kan altijd, ook nu al wel, maar bedenk dat u de kosten voor eigen rekening moet nemen bij annulering.
  Wilt u dat niet, dan zult u moeten wachten, hoe alles zich ontwikkelt en later beslissen.
  U kunt op deze site de ontwikkeling in de gaten houden.
  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/reizen-en-op-vakantie-gaan/reizen-buitenland

 4. oosterwijck says:

  Het valt mij op dat Omroep Max zich steeds meer en steeds vaker met onnozel geleuter bezighoud over totaal onbelangrijke en kleurloze zaken. Omroep Max verwordt hiermee een soort Libelle/Margriet omroep op het niveau van het programma, “koffietijd verloren tijd”.