raad gevraagd

Raad Gevraagd: “hoelang moet ik nog doorgaan met rekening van zoon spekken?”

Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze rubriek Raad Gevraagd kunt u hierbij helpen; lezers helpen lezers! Elke week staat er een nieuwe kwestie voor u klaar waarop u kunt reageren.

Sinds zijn zoon in scheiding ligt maakt Titus elke maand een bepaald bedrag naar hem over. Inmiddels lijkt het beter te gaan met zijn zoon, dus vraagt Titus zich af of hij niet kan stoppen met het spekken van zijn zoons bankrekening.

“Mijn zoon is in de 40 en heeft ongeveer 6 maanden geleden besloten te willen scheiden van zijn ex. Dat proces is nu in gang gezet en om hem een beetje te helpen maak ik nu maandelijks een bepaald bedrag naar hem over. Scheiden is natuurlijk een dure aangelegenheid en met 2 kinderen al helemaal. Inmiddels heeft hij alles weer een beetje op de rit, dus ik vraag me af hoelang ik hier nog mee door moet gaan. We hebben vooraf eigenlijk geen duidelijke afspraken gemaakt, dus ik vind het lastig om nu zomaar te zeggen dat ik ermee ga stoppen. Hoe pak ik goed aan?”

Zelf insturen

Zelf een probleem dat u wilt voorleggen aan de lezers van MAX Vandaag? Meld u dan aan via het Raad Gevraagd aanmeldformulier.

Geef een reactie

Reactie

    Ton Voorn says:

    Draai er niet omheen, zeg gewoon “Wij moetens eens samen praten”” Op zijn eventuele vraag waarover? zegt u gewoon “je bent nu over de ergste problemen heen. Ik ga nu stoppen met de bijdrage die je al die tijd gehad hebt. Ik heb jou voldoende ondersteund in die periode en stop daar deze maand mee” Ik heb jou graag geholpen en vind het nu genoeg.