raad gevraagd

Raad Gevraagd: “hoe maak ik het goed met mijn vriend?”

Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze rubriek Raad Gevraagd kunt u hierbij helpen; lezers helpen lezers! Elke week staat er een nieuwe kwestie voor u klaar waarop u kunt reageren.

Herman is al jaren bevriend met J., maar een akkefietje heeft ervoor gezorgd dat zij nu ruzie hebben. Herman vindt dit een lastige situatie. Geen van beiden heeft echt schuld in Hermans ogen, maar J. is wel boos op hem. Wat kan hij doen om het weer goed te maken?

“Mijn vriend en ik hebben ruzie. Het is eigenlijk allemaal gebaseerd op een misverstand en gebrekkige communicatie tussen ons beiden, maar J. is nu boos op mij. Sindsdien heb ik hem niet meer gesproken, dus het hangt nog steeds in de lucht. Ik wil het graag bespreken, maar ik weet niet zo goed hoe. Ik heb hem geprobeerd te bellen, maar geen gehoor en ook op berichten reageert hij niet. Langsgaan zie ik nog als enige optie, maar ik vraag me af of dat werkt, gezien hij duidelijk geen contact wenst. Wat is nu handig om te doen?”

Zelf insturen

Zelf een probleem dat u wilt voorleggen aan de lezers van MAX Vandaag? Meld u dan aan via het Raad Gevraagd aanmeldformulier.

Geef een antwoord

Reactie

  1. Amaranthus says:

    Misschien een 3e partij (gezamenlijke vriend o.i.d.) inschakelen om op neutraal gebied bijeen te komen zodat deze 3e partij kan bemiddelen?