Raad

Raad Gevraagd: “hoe maak ik het goed met mijn potentiële nieuwe liefde?”

Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze nieuwe rubriek Raad Gevraagd kunt u hierbij helpen; lezers helpen lezers! Elke donderdag staat er een nieuwe kwestie voor u klaar waarop u kunt reageren.

Frederik is weduwnaar en spreekt sinds kort regelmatig af met een leuke vrouw. Helaas is er recent een kink in de kabel gekomen. Dit is zijn probleem:

“Mijn vrouw is 5 jaar geleden overleden en het leek mij leuk om weer een nieuwe vrouw in mijn leven te hebben. Daarom heb ik me 6 maanden geleden aangemeld op een datingwebsite en daar heb ik een leuke vrouw ontmoet. We hebben elkaar nu 2 keer gezien. De laatste keer vertelde zij mij dat zij gevoelens voor mij heeft en een toekomst samen ziet. Ik vind haar ook erg leuk, maar ik heb haar pas 2 keer gezien en wil liever nog vaker afspreken voordat ik zulke uitspraken doe. Dat heb ik haar ook verteld, maar toen was zij hevig gepikeerd. Sindsdien zijn onze gesprekken een stuk oppervlakkiger dan voorheen. Hoe zorg ik dat we weer terugkomen op het ‘oude niveau’?”

Heeft u goede raad? Laat dan uw reactie achter in het daarvoor bestemde veld onderaan dit bericht.

Zelf insturen

Zelf een probleem dat u wilt voorleggen aan de lezers van MAX Vandaag? Meld u dan aan via het Raad Gevraagd aanmeldformulier.

Geef een antwoord

Reactie

  1. oosterwijck says:

    Ik kan U adviseren: Mooi in haar eigen vet gaar laten smoren. Ofwel: een vrouw die U probeert te forceren en/of manipuleren, is het niet waard om Uw energie in te steken. Duidelijk een geval van een serpent dat zo snel mogelijk onder de pannen wil zijn. … Of??? een geval van misleiding. Het kan zo maar zijn, dat ze uit is op andere zaken, en niet te veel tijd wil besteden aan een kennismakingsperiode, om haar doel te bereiken. Het moet voor zulke types wel rendabel zijn. Er is géén mooiere tijd als een kennismakingsperiode, waarbij/waarin beide partijen geen schepen achter zich verbranden. Je moet héél zeker zijn van elkaar, dat kun je niet afdwingen of forceren. Kortom, zoek eens verder naar een, wél respectvolle partner en laat dit serpent verder met rust.