raad

Raad Gevraagd: “bruidspaar wil geld, maar kan ik ook iets anders geven?”

Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze rubriek Raad Gevraagd kunt u hierbij helpen; lezers helpen lezers! Elke donderdag staat er een nieuwe kwestie voor u klaar waarop u kunt reageren.

Heel veel bruidsparen vragen geld als cadeau, zo ook de dochter van Gonny en haar aanstaande. Gonny zelf wil liever iets anders geven, maar hier twijfelt zij over.

“Mijn dochter gaat binnenkort trouwen en op de uitnodiging staan  dat zij graag geld wil als cadeau. Ik heb hier een beetje moeite mee, want ik wil graag een persoonlijker cadeau geven. Ik vertelde  laatst aan een vriendin dat ik dit van plan ben en zij reageerde afkeurend. Haar argument was dat het de dag van het bruidspaar is en dat ik hen moet geven wat zij graag willen. Hierdoor ben ik gaan twijfelen, want ergens heeft zij wel een punt, maar toch vind ik geld nog steeds niet leuk om te geven. Wat nu?”

Heeft u goede raad? Laat dan uw reactie achter in het daarvoor bestemde veld onderaan dit bericht.

Zelf insturen

Zelf een probleem dat u wilt voorleggen aan de lezers van MAX Vandaag? Meld u dan aan via het Raad Gevraagd aanmeldformulier.

Geef een reactie

Reactie

  Amaranthus says:

  Beetjes late reactie van mij, maar toch…
  De wens van het bruidspaar wordt over het algemeen als leidraad genomen.
  Als u iets anders wilt geven moet u er echt zeker van zijn dat het cadeau wat u in gedachte heeft in goede aarde zal vallen.
  Ik snap dat u een cadeau persoonlijker vindt.
  Veel wijsheid toegewenst.