Tineke

Taart van Tineke

Tineke Schouten staat al 35 jaar onafgebroken avond aan avond op de planken en heeft daardoor weinig tijd voor koken en bakken. Speciaal voor MAX Magazine maakte ze een taart die herinneringen oproept uit haar supermarktjeugd.

Ingrediënten:

  • 1 kant-en-klare taartbodem
  • 1 blik taart & vlaaivulling
  • 1 bak verse aardbeien
  • 250 milliliter slagroom
  • mix voor banketbakkersroom

Bereidingswijze:

Spoel de aardbeien af, verwijder het kroontje en halveer ze.

Klopt 250 milliliter slagroom stijf.

Bereid de banketbakkersroom volgens de beschrijving op de verpakking.

Bedek de kant-en-klare taartbodem met de banketbakkersroom. Doe er vervolgens een laagje taart & vlaaivulling op. Bedekt vervolgens de hele taart met verse aardbeien en daarop slagroom.

Tineke

(Met dank aan MAX Magazine)

Geef een reactie