Heel Holland Bakt

Nieuw seizoen Heel Holland Bakt van start

Heel Holland Bakt, de enige afvalwedstrijd waar u van aankomt, is vanaf zondag 15 december 2019 terug bij MAX op NPO 1. In de eerste aflevering, de Proefaflevering, proberen 50 amateurbakkers een plekje in dé tent te bemachtigen.

Proefaflevering

Dit jaar zijn 50 thuisbakkers uitgenodigd om hun feestelijk taart aan Janny en Robèrt te presenteren. Ze hebben allemaal één doel voor ogen: één van de 10 felbegeerde plekken bemachtigen in de Heel Holland Bakt-tent. Dit spannende avontuur, op de Heel Holland Bakt-braderie, wordt gevolgd door een intensief bakkamp bij Robèrt. De 10 bakkers die deze strenge selectie het best doorlopen mogen plaatsnemen in de tent en strijden om de titel Beste Thuisbakker van Nederland van 2019 – 2020!

Kerst en Oud & Nieuw

In de 2e aflevering is er nauwelijks tijd voor de bakkers om bij te komen, want er staan 3 opdrachten op het menu. Het thema van deze week is, hoe kan het ook anders, Kerst! De 10 bakkers starten met de signatuuropdracht; ze moeten een kerstboom van koekjes maken; deze koekjeskerstboom moet minimaal 30 centimeter hoog worden. Na deze zoete centimeters wagen de amateurbakkers zich aan de kunst van broodsterren bakken in de technische opdracht. Het spektakelstuk wordt geen normale taart, maar een kerstdesserttaart. Aflevering 3 staat geheel in het teken van de jaarwisseling.

Traditioneel recept

Ook dit seizoen is presentator André van Duin steun en toeverlaat voor de thuisbakkers. En volgens traditioneel recept: de kandidaten zullen juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven moeten overtuigen van hun bakkunsten om kans te maken op de titel Beste Thuisbakker van Nederland van 2019 – 2020.

Doorbakken

Heel Holland Bakt-fans die klaar zijn voor nog meer Heel Holland Bakt zitten goed met het gloednieuwe programma Doorbakken, gepresenteerd door Irene Moors! Doorbakken is het nieuwe avondmagazine van MAX, dat wekelijks ingaat op het centrale thema en de gebeurtenissen in Heel Holland Bakt. Het programma is wekelijks te zien vanaf woensdag 25 december 2019.

Recepten, weetjes, nieuwtjes, bakgemakjes, interviews en nog veel meer vindt u in de vernieuwde app. Heeft u hem al?

Heel Holland Bakt seizoen 7 gaat op zondag 15 december 2019 van start om 21.35 uur op NPO 1. Let op! Daarna eke zondag om 20.20 uur op NPO 1

Geef een reactie