Kook mee met MAX

Informatief

Sandra Ysbrandy en Mounir Toub nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten.

Elke maandag t/m donderdag.
Om 12.05 uur op NPO 2 en om 14.15 op NPO 1.

De herhalingen van Kook mee met MAX kunt u niet online terugkijken.

Do 18 oktober 2018 12:40 NPO 1 13 min
Herhaald op 12 augustus 2021 NPO 1

Verrassende spaghetti met biet en pistachenoten

Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten.

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk!

Vandaag maken we verrassende spaghetti met biet en pistachenoten.

Het verrassende element aan deze spaghetti is dat de saus dit keer niet gemaakt wordt van tomaat, maar van gekookte en gepureerde bietjes. Die laten zich heel makkelijk combineren met de doperwten en de feta kaas.