Kook mee met MAX

Informatief

Sandra Ysbrandy en Mounir Toub nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten.

Elke maandag t/m donderdag.
Om 12.05 uur op NPO 2 en om 14.15 op NPO 1.

De herhalingen van Kook mee met MAX kunt u niet online terugkijken.

Di 13 augustus 2019 12:35 NPO 1 16 min
Herhaald op 13 augustus 2019 NPO 1

Tunesische brik-taart met tonijn en pittige boontjes

Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Vandaag maken we Tunesische brik-taart met tonijn en pittige boontjes.

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk!

Vandaag maken we Tunesische brik-taart met tonijn en pittige boontjes.

De brik-taart, een typische Tunesische lekkernij, wordt in Tunesië gemaakt met een speciaal soort bladerdeeg dat malsouka heet. Wat daar het dichtst bij in de buurt komt is filodeeg en dat is overal te verkrijgen. Mounir maakt een brik-taart met tonijn en pittige boontjes.

Dit is een herhaling van 20 september 2018.