Kook mee met MAX

Informatief

Sandra Ysbrandy en Mounir Toub nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten.

Elke maandag t/m donderdag.
Om 12.05 uur op NPO 2 en om 14.15 op NPO 1.

De herhalingen van Kook mee met MAX kunt u niet online terugkijken.

Wo 22 januari 2020 12:40 NPO 1 16 min
Herhaald op 22 januari 2020 NPO 1

Gnocchi-ovenschotel met spinazie en mozzarella

Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Vandaag maken we gnocchi-ovenschotel met spinazie en mozzarella.

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk!

Vandaag maken we gnocchi-ovenschotel met spinazie en mozzarella.

Mozzarella is eigenlijk een verzamelnaam voor 2 kaassoorten. De oorspronkelijke mozzarella wordt vervaardigd uit melk van de waterbuffel. De ander wordt gemaakt van koemelk. De vervaardiging gaat volgens dezelfde principes, maar ze hebben wel beide een heel eigen smaak. Mounir serveert mozzarella op de gnocchi-ovenschotel met spinazie.

Dit is een herhaling van 13 februari 2019.