werk in uitvoering

Werk in Uitvoering #4: hondentrimmer Nancy van Oldenbeek

In de podcast Werk in Uitvoering loopt maker Joris Kreugel een dagje mee op de werkvloer van mensen met de meest uiteenlopende beroepen. Hoe kijkt de gemiddelde Nederlander tegen zijn of haar baan aan? Brengt het hen passie en plezier? En wat levert het qua salaris eigenlijk op? Hoe ziet een werkdag er uit, hoeveel plezier brengt het werk, hoeveel uur wordt er gewerkt en hoeveel uren zijn er voor ontspanning? Joris Kreugel probeert in deze podcast antwoord krijgen op deze en meer vragen. 

Aflevering 4: de hondentrimmer

In de 4e aflevering van de podcast Werk in Uitvoering gaat Joris mee met hondentrimster Nancy van Oldenbeek. Honderden honden heeft hondentrimster Nancy in haar klantenbestand. Ze knipt en trimt de hele dag door. “Een mooi beroep dat veel voldoening geeft“, vertelt Nancy. “Met mensen moet je bovendien een prater zijn, en dat is niks voor mij.” De grote vraag, die Joris aan het eind van de aflevering aan Nancy stelt is: hoeveel verdient een hondentrimmer eigenlijk?

Beluister de aflevering:

Nieuwe afleveringen zijn elke week op MAX Vandaag, in de NPO Radio 5-app en via de bekende streamingsdiensten te beluisteren. Op laatstgenoemde kunt u zich ook abonneren op deze podcast.

Geef een reactie