werk in uitvoering

Werk in Uitvoering #12: kapper Arjan Bevers

In de podcast Werk in Uitvoering loopt maker Joris Kreugel een dagje mee op de werkvloer van mensen met de meest uiteenlopende beroepen. Hoe kijkt de gemiddelde Nederlander tegen zijn of haar baan aan? Brengt het hen passie en plezier? En wat levert het qua salaris eigenlijk op? Hoe ziet een werkdag er uit, hoeveel plezier brengt het werk, hoeveel uur wordt er gewerkt en hoeveel uren zijn er voor ontspanning? Joris Kreugel probeert in deze podcast antwoord krijgen op deze en meer vragen.

Aflevering 12: de kapper

Arjan Bevers won de coiffure-award en mag zich daarom (ook in 2020) de Beste Kapper van Nederland noemen. Hij zit vanaf zijn 15e in het vak. Zijn huidige kapperszaak heeft hij op zijn 19e overgenomen en hij heeft nog steeds klanten uit die tijd. Zo groei je met elkaar mee in het leven: relaties, kinderen, goede tijden, slechte tijden. Kappen is wat dat betreft een persoonlijk vak, er worden veel verhalen op de stoel verteld. Het is ook een dankbaar beroep: mensen mooi maken. Onze verslaggever Joris Kreugel mag met Arjan een dag meelopen.

Nieuwe afleveringen zijn elke week op MAX Vandaag, in de NPO Radio 5-app en via de bekende streamingsdiensten te beluisteren. Op laatstgenoemde kunt u zich ook abonneren op deze podcast.

Geef een reactie