Dat wordt me weer een MAX-zomertje!

Wat voor weer het ook wordt deze zomer, het zonnetje schijnt bij MAX volop. MAX is er, ook in de zomer! Voor ons geen zomerstop in deze normaliter televisieluwe maanden, want niet iedereen is met vakantie… De afgelopen jaren heeft MAX zich geprofileerd als dé zomeromroep. En uiteraard komen we ook dit jaar de hele zomer met nieuwe én vertrouwde programma’s op tv, heerlijke radioprogramma’s en allerlei leuke activiteiten!

Juist nu

MAX weet dat wanneer de vakantie-uittocht begonnen is toch nog heel wat Nederlanders de zomer thuis doorbrengen en dat veel landgenoten op hun vakantieadres de vertrouwde tv-kanalen opzoeken. Daarom kiezen wij niet voor een zomer vol herhalingen, maar voor een aantrekkelijk tv-aanbod. Juist in deze periode! Dus zet ‘m ook deze zomer weer op MAX! We zijn er voor u met vertrouwde topzomertitels en gloednieuwe, verrassende programma’s. De afgelopen weken heeft u al een aantal verrassingen te zien gekregen, zoals het Nationale Stressdebat en de Opera Singalong.

Met de boot

U heeft inmiddels al kunnen wennen aan ons nieuwe zomerprogramma MAX vakantieman (elke maandag om 20.30 uur op NPO 1), waarin presentator Sybrand Niessen gedupeerde reizigers met groot en klein vakantieleed te hulp schiet en de befaamde landkaart van Frits Bom weer is teruggekeerd! Ik verheug me persoonlijk erg op Denkend aan Holland, waarin Janny van der Heijden en André van Duin u vanaf 5 augustus (elke maandag om 22.15 uur op NPO 1) Nederland laat zien vanaf het water. Met de boot gaan ze op ontdekkingsreis. En Janny’s teckel Nhaan mag mee! In Tour de Celeb (donderdag 25 juli om 20.30 uur op NPO 1) fietsen 4 bekende Nederlanders (onder wie Heel Holland Bakt-winnares Anna Yilmaz) een echte Tour de France-etappe om zo donateurs te werven voor de Nierstichting. In het programma Uit mijn keuken (vanaf maandag 19 augustus om 19.00 uur op NPO 1) gaan we op zoek naar het beste huiskamerrestaurant van Nederland. 5 koppels eten bij elkaar en beoordelen op sfeer, gastvrijheid en natuurlijk de smaak van de maaltijd.

Echt onderscheidend

Sinds maandag 15 juli zenden we elke werkdag om 17.05 uur op NPO 2 het zesde seizoen van het meeslepende en romantische familiedrama A Place to Call Home uit. In dit seizoen van de succesvolle Australische serie staan de belevenissen en intriges van de steenrijke familie Bligh centraal. Sinds donderdag 4 juli presenteert Cees Grimbergen weer een nieuwe reeks afleveringen van het journalistieke discussieprogramma Hollandse Zaken. Wekelijks live te zien om 21.10 uur op NPO 2. Het is echt onderscheidende televisie, een van de weinige programma’s waarin de gewone burger consequent aan het woord komt. In The Great British Bake-off (elke donderdag om 20.30 uur op NPO 1) nemen gedurende 10 weken 12 gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op. Wie wordt de beste thuisbakker van Engeland? Dat beoordelen de kritische juryleden Paul Hollywood en Prue Leith. Op 16 augustus om 17.05 uur op NPO 1 laat MAX u genieten van het Bloemencorso (tegenwoordig ‘Flower Parade’) Rijnsburg.

Martine reist mee

Wat is een MAX-zomer zonder We zijn er Bijna!? Vanaf maandag 22 juli 21.15 uur (vanaf de tweede aflevering om 21.25 uur) op NPO 1 trekt Martine van Os met een groep van 35 kampeerders door de Balkan en doet ze verslag van hun belevenissen. Onderweg worden verhalen uitgewisseld en lief en leed met elkaar gedeeld. Vanaf maandag 29 juli besteedt MAX aandacht aan het skûtsjesilen. 2 weken lang krijgt u wedstrijdverslagen en reportages van hét zeilevenement van Nederland voorgeschoteld: het SKS Kampioenschap op de Friese meren. Het Skûtsje Journaal, gepresenteerd door Carrie ten Napel, is van zaterdag 27 juli (start in Grou) tot en met vrijdag 9 augustus (finale op het Sneekermeer) elke maandag t/m zaterdag live te zien op NPO 1. Vanaf maandag 29 juli tussen 12.00 en 14.00 uur horen luisteraars van Haandrikman! op NPO Radio 5 elke dag een Skûtsje-update van Carrie.

Radio en internet doen mee

Over MAX-radio gesproken, daar gaan we gewoon door zoals altijd, maar we zijn er ook met diverse zomerseries in programma’s als Haandrikman! en liveoptredens in de TinekeShow en De MAX!. Ook is er genoeg te doen voor de MAX-leden. Denk aan ledenuitjes, buitenlandreizen, weekendjes weg in eigen land en museumbezoeken. Ook is publiek altijd bij ons welkom om een kijkje te komen nemen bij de opnames van MAX vakantieman of Hollandse Zaken.

Elke dag kunt u voor interessante en leuke informatie terecht op MAXVandaag.nl en uiteraard valt ook in de zomermaanden wekelijks onze programmagids MAX Magazine in de bus. Met de apps van MAX kunt u waar u ook bent, zich vermaken: MAX Geheugentrainer AppMet het Mes of Tafel App en De Heel Holland Bakt App

En, heb ik te veel gezegd? MAX is er, ook in de zomer! Daar is geen woord aan gelogen! En geloof me, we hebben ook heel wat leuks voor de nazomer voor u in petto!

Geef een reactie

Reactie

  1. Baccara1 says:

    Wat leuk dat jullie dat eens met de boot gaan doen. Bennieuwd naar jullie ervaringen en belevenissen op het water.
    Hoop dat je Friesland aan doet en niet in het westen blijft hangen in Friesland vind je nl veel voor de watersporter.
    Wens jullie veel plezier ik verheug me erop