Varkensburger met bloedworst van Gertjan Kiers
Dichtende slager Gertjan Kiers maakt in Tijd voor MAX een hamburger met een vleugje herfst. Dat vleugje herfst wordt verzorgt…
MeerWe krijgen dagelijks te maken met nudging, maar wat is het eigenlijk?
Nudging. De kans is groot dat u nog nooit van deze Engelse term heeft gehoord, maar u wordt er wel…
MeerHet wordt weer vroeg donker: alles wat u moet weten over fietsverlichting
De dagen worden korter en dat betekent dat het later licht en eerder donker wordt. Grote kans dat het de…
MeerWelke stelen van verse kruiden zijn eetbaar?
Niets lekkerder dan koken met verse kruiden. Ze kunnen een gerecht net dat ene beetje extra geven en zijn hartstikke…
MeerWat is oogmigraine en waar wordt het door veroorzaakt?
Migraine is bijzonder vervelend, u ondervindt hier veel hoofdpijn van. Oogmigraine daarentegen doet in principe geen pijn, maar kan ook…
MeerDe KLM, 100 jaar Nederlands trots in de lucht
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij bestaat op 7 oktober 2019 100 jaar. De KLM is de oudste nog onder eigen naam…
MeerNationale Kringloopdag: speciale aandacht voor alle facetten van de kringloopwinkel
5 oktober 2019 is het Nationale Kringloopdag. Op deze dag is er aandacht voor alle facetten van de kringloop en…
MeerPlaatwaarde: Exile on Main Street van The Rolling Stones
De lp is helemaal terug van weggeweest! En dat is goed nieuws voor iedereen die ze nog op zolder heeft…
MeerJan & Anny: Hét Afscheidsconcert in de Jaarbeurs Utrecht
Voor de állerlaatste keer Jan en Anny. In samenwerking met MAX geven The Original Voices Of BZN, op zondagmiddag 1…
MeerGeroosterde spitskool, pecelsaus en sambal matah van Vanja van der Leeden
Dit gerecht is gebaseerd op een gerecht dat Vanja van der Leeden in Yogyakarta (Java) kookte met een vegan chef….
Meer