Elles de Bruin: voor paal staan
Aansluitend op het MAX-consumentenprogramma Meldpunt schrijft presentatrice Elles de Bruin elke 2 weken een column over consumentenzaken. Deze keer: Elles ondervindt…
MeerGooi koffiedik niet weg, hier kunt u het allemaal voor gebruiken
Koffiedik dat na het zetten van koffie overblijft is heel nuttig om nogmaals te gebruiken. Dat geldt zowel voor koffieprut…
MeerZo voorkomt u een beslagen spiegel in de badkamer
De combinatie van vocht en warmte in de badkamer zorgt al snel voor een beslagen spiegel. En dat is niet…
MeerRaad Gevraagd: “mijn vrouw wil de hele tijd bepalen wat wij kijken”
Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze…
MeerWitte bonenpuree met Hollandse garnalen en geroosterde savooiekool met ansjovisboter
Witte bonen met vis is misschien geen voor de hand liggende combinatie, maar een goede combinatie is het wel. Want…
Meer4 van de Villa: Nederlandse wilde planten verdwijnen. Joop Schaminee doet er alles aan ze te behouden
In de 4 van de Villa hoort u de meest opvallende, ontroerende en verrassende gesprekken uit de afgelopen Villa VdB-week….
MeerWat is het verschil tussen medische en niet-medische mondkapjes?
Er wordt gespeculeerd dat de mondkapjesplicht in Nederlnd aangepast wordt. Een ‘gewoon’ mondkapje volstaat dan niet meer; iedereen moet een…
MeerJackfruitragout met preipuree en geroosterde pastinaak
Jackfruit is een stekelvormige vrucht, ook wel nangka genoemd. Het vruchtvlees heeft een draderige structuur die wat weg heeft van…
MeerEmina Zorlak: eten zoals vroeger! Helpt u mee?
Het nieuwe kabinet wil het makkelijker maken om verleid te worden gezonder te eten. In het coalitieakkoord staan verschillende doelen,…
MeerNatuurmoment: een goed reigerjaar
Kees Loogman legt uit waarom 2022 vooralsnog een goed reigerjaar is: Over zo’n lekker zompig pad struikel-wandel ik tussen de…
Meer




