Groentebanketstaaf van Sandra Ysbrandy
Sandra Ysbrandy maakt een hartige versie van de banketstaaf, met bloemkool en kaas. Ingrediënten: 300 gram bloemkool 125 gram ricotta…
MeerHet gaat niet goed met de Boeren Leidse kaas
Al eeuwenlang wordt in de omgeving van Leiden de Boeren Leidse kaas met komijn gemaakt, maar de kaas dreigt nu…
MeerGeen incassobureau meer voor de Volksbank
De Volksbank, het moederbedrijf van onder andere de SNS Bank en ASN Bank, stopt met het inzetten van een incassobureau….
MeerAfnemers van Wmo-zorg eenzamer dan voorheen
De eenzaamheid onder mensen die gebruik maken van de zorg die valt onder de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), is gestegen….
MeerTricolore eenpanspasta
Knoflook is net als ui en bieslook een bolgewas. Het slaat in de winter zijn energie op in de bol…
MeerVoedingstip: melk in de koffie
Voor wie van koffie met een wolkje melk erin houdt, is er keuze genoeg. Magere, halfvolle of volle melk, koffiemelk,…
MeerAchter de schermen bij Hendrik Groen
Ook zo’n fan van Het geheime leven van Hendrik Groen? Dan bent u vast wel benieuwd hoe het er achter…
MeerClusia rosea
Met zijn stevige, frisgroene blad heeft de Clusia rosea wel wat weg van een rubberplant (Ficus elastica), maar deze exotische…
MeerAmsterdam schittert tijdens Amsterdam Light Festival
Wie in het weekend van 2 en 3 december 2017 een bezoek brengt aan Amsterdam kan het niet ontgaan: de…
MeerDigitips over Excel
Elke maand geeft MAX Vandaag u handige tips over het gebruik van digitale media. Deze keer gaan we dieper in…
Meer