Welkom op MAX Vandaag
Programma's MAX
Lees voor
Word lid van Omroep MAX Word lid
Omroep MAX
NPO Start
menu sluiten
MAX Vandaag Dé website voor de 50-plusser
  • Inloggen
  • Registreren
  • Home
  • Thema’s
  • Video’s
  • TV & Radio
  • Onze columnisten
  • Recepten
  • Prijsvragen
  • Puzzels
  • Podcast
  • Oproepen
  • Consument
  • Eten & drinken
  • Familie & relatie
  • Geld, werk & recht
  • Gezondheid & sport
  • Huis, tuin & hobby
  • Media & cultuur
  • Natuur & milieu
  • Reizen & verkeer
  • Terug naar toen
Pagina's
  • Home
  • TV & Radio
  • Onze columnisten
  • Recepten
  • Oproepen
  • Puzzels
  • Prijsvragen
  • Video’s
  • Podcast
Thema's
  • Consument
  • Eten & drinken
  • Familie & relatie
  • Geld, werk & recht
  • Gezondheid & sport
  • Huis, tuin & hobby
  • Media & cultuur
  • Natuur & milieu
  • Reizen & verkeer
  • Terug naar toen
  • Inloggen
  • Registreren
Meer
  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies

Thema

Eten & drinken

In dit dossier vindt u nieuws en achtergrondverhalen over eten & drinken. Neem ook eens een kijkje in ons online kookboek en bekijk de voedingstips!

Diverse bollen knoflook. Hoe kunt u die het beste bewaren?
De beste manieren om knoflook te bewaren
Diverse koekjes.
Dit zijn de lekkerste koekjes ter wereld, om zelf te maken
Pompoenpuree is heel gemakkelijk zelf te maken.
Zelf pompoenpuree maken? Zo gemakkelijk is het
Kaasfondue met brood en diverse groenten, vis en aardappels.
Deze 32 ingrediënten kunt u in een kaasfondue dippen
Na de crompouce nu ook de sûkerpoes, donouce en meer variaties met tompouce
Kastanjes met cacao
Dit kookt MAX Vandaag
Column
Emina Zorlak
Emina Zorlak: ‘Kastanjes zijn een gratis lekkernij die u eenvoudig omtovert in een luxe bonbon’
Gnocchi uit de airfryer.
Gnocchi niet koken in water, maar bereiden in de airfryer voor een knapperig resultaat
Tips om zelf pompoensoep te maken.
Tips voor het maken van pompoensoep (inclusief variaties)
Een kom met eigen gemaakte appelmoes.
Zo maakt u zelf de lekkerste appelmoes
Inspiratie nodig voor bakken in de herfst? Lees dan verder.
Bakken in de herfst, denk eens aan deze smaken
Een grote pan met käsespätzle.
Comforteten voor in de herfst en winter: dit is käsespätzle
2 stoofperen op een bord, met steranijs en een kaneelstokje.
Gaat u zelf stoofperen maken? Maak deze fouten dan niet
1Vorige...13141516171819202122...Volgende94
Menu
  • Home
  • TV & Radio
  • Prijsvragen
  • Puzzels
  • Recepten
  • Podcasts
Interactie
  • MAX Opinie Panel
  • Oproepen
Over MAX Vandaag
  • Over MAX Vandaag
  • Veelgestelde vragen
  • Contact
Websites & Social
  • Facebook MAX Vandaag
  • Instagram MAX Vandaag
  • MAX op sociale media
  • MAX vakantieman
  • MAX Meldpunt
  • Heel Holland Bakt
Nieuwsbrief

Neem hier een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Elke vrijdag- en dinsdagochtend in uw mailbox.

MAX Vandaag
  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • Cookies
Copyright © 2025 MAX Vandaag - Omroep MAX
>Omroep MAX
X

Nieuwsbrief

Neem hier een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Elke vrijdag- en dinsdagochtend in uw mailbox.

privacyverklaring