Drukte Schiphol

MAX Ombudsman start proefproces tegen Schiphol en heeft uw hulp nodig

Wie is er uiteindelijk verantwoordelijk voor de schade die vakantiegangers opliepen door de drukte op Schiphol? Tot nu toe is dit onduidelijk en worden gedupeerden aan hun lot overgelaten. Om hier duidelijkheid in te krijgen, start MAX ombudsman  een proefproces tegen Schiphol.

Honderden mensen hebben de afgelopen tijd hun vlucht gemist vanwege de drukte op Schiphol. Ze zijn vaak niet alleen hun ticketkosten kwijt, maar lijden extra financiële schade omdat ze het geld van de gehuurde accommodatie of auto niet terugkrijgen. Ook reizigers met een pakketreis kunnen slachtoffer zijn als ze niet op tijd door de douane waren en daardoor hun vakantie in het water zagen vallen.

Proefproces tegen Schiphol om duidelijkheid te krijgen

Tot nu toe is onduidelijk op wie deze schade te verhalen is, gedupeerde vakantiegangers worden aan hun lot overgelaten. Om die reden start MAX Ombudsman een proefproces tegen Schiphol.

MAX Ombudsman Jeanine Janssen: “We hebben ongelooflijk veel klachten gekregen over de chaotische situatie op Schiphol. We hebben contact gelegd met mr. Els Doornhein van De Vos en Partners Advocaten om deze zaak voor ons te gaan voeren. Het gaat dus zowel om reizigers die een los vliegticket hebben geboekt, als mensen met een pakketreis.’’

Gedupeerd? Meld uw zaak

Gedupeerden die menen een goede zaak te hebben kunnen hun zaak via deze pagina melden.

Meer tips over bewijs leest u hier:

De drukte op Schiphol
Lees ook: Problemen op Schiphol : dit kunt u juridisch doen als uw vlucht is geannuleerd

Uit alle ingestuurde zaken wordt de meest geschikte casus gekozen om Schiphol aansprakelijk te gaan stellen. Uiteraard houden we iedereen op de hoogte over de verdere procedure.

MAX vakantieman is om 20.35 uur live te zien op NPO 1, de presentatie is in handen van Sybrand Niessen.

Geef een reactie

Reactie

    Harry B says:

    Goede actie van mijn omroep MAX! Chapeau. Het wordt hoog tijd dat dit soort wanbeleid van overbetaalde omhooggevallen ongeschikte managers aan de kaak wordt gesteld en dat dit soort bestuurders plaats gaan maken voor echt betrokken bestuurders.