Duur 02:31
Gepubliceerd op 19 september 2022

Terugblik We zijn er Bijna! 2022 met reisleiders Ger en Evelyne

In We zijn er Bijna! 2022 trekken 24 gepensioneerde echtparen in een georganiseerde groepsreis met caravan of camper dwars door de Spaanse binnenlanden. In 33 dagen doen ze 13 campings aan, te beginnen aan de Costa Verde aan de noordkust. Martine van Os reist mee en volgt de belevenissen van de vakantiegangers. De reis wordt begeleid door Ger en Evelyne Timmer. Met hen blikken we terug op de reis. Hoe hebben zij het ervaren?

Reisleiders Ger en Evelyne

Ger en Evelyne zijn al 12 jaar reisleider en hebben al 22 reizen gemaakt voor de organisatie. In een andere video stelden zij zich al uitgebreid voor. Als het aan Evelyne ligt, blijft ze dit doen tot haar 100ste. Ger vindt het soms wel een eenzaam beroep. Ger en Evelyne hebben met elkaar afgesproken om altijd afstand te houden tot de groep. En daar hebben ze goede redenen voor. Welke dat zijn leggen ze uit in de video.

Over We zijn er Bijna!

In vrijheid en met plezier reizen en bewegen is niet aan leeftijd gebonden. Daarom volgt MAX met We zijn er Bijna! reislustige 50-plussers die onder deskundige begeleiding nieuwe gebieden verkennen. Op een onbezorgde manier wordt er in groepsverband met eigen camper of caravan een kampeerreis gemaakt.

Wilt u de route volgen? Kijk dan op de routekaart en op de overzichtspagina is nog veel meer te zien. Of kijk alle afleveringen van We zijn er Bijna! terug.

Geef een antwoord

Bekijk ook

Meer