maatwerk

Zomerse muziektip? Bel de Maatwerk VakantieVoicemail

Heeft u een zomerse muziektip? Spreek dan de Maatwerk VakantieVoicemail in. De presentatoren van dit MAX/NPO Radio 4-programma zijn op zoek naar dit soort klanken. Is er een mooi klassiek stuk dat u altijd in zomerse sferen brengt? Bel dan naar de Maatwerk-mobiel via 06-205 355 25.

Laat uw muzikale boodschap achter

De Maatwerk VakantieVoicemail is tot 26 augustus 2022 24 uur per dag te bereiken. Als u het nummer belt, krijgt u een bandje te horen dat onder andere is ingesproken door vaste Maatwerk-presentator Sander Zwiep. Na de piep kunt u uw muzikale boodschap achterlaten.

Het stuk dat u aanvraagt hoeft overigens niet puur klassiek te zijn. Ook filmmuziek en crossover-muziek is welkom. Onder crossover-muziek wordt muziek verstaan die elementen uit verschillende muziekstromingen bevat. De aanvragen die binnenkomen zijn vervolgens te horen in het programma.

Inspiratie

Heeft u wat inspiratie nodig? Inmiddels zijn er al verschillende vakantievoicemails te horen geweest in Maatwerk. Op deze pagina kunt u ze allemaal terugluisteren. Ook de Filmmuziek Top 50 van NPO Radio 4 kan dienen als inspiratiebron, maar duik ook vooral in uw eigen herinneringen. Koppelt u het nummer Summertime van de Amerikaanse componist George Gershwin bijvoorbeeld aan die ene mooie vakantie? Bel de Maatwerk VakantieVoicemail, spreek een bericht in en wie weet hoort u uzelf binnenkort terug in het programma.

\

(Bron: NPO Radio 4. Beeld: Shutterstock)

Geef een antwoord