Wekker-Wakker-Weekend! vanaf Scheveningen

Wekker-Wakker-Weekend! vanaf het Scheveningse strand!

Zaterdag 27 juni 2020 is het Nederlandse Veteranendag. Deze dag heeft, in verband met corona, een andere invulling gekregen. Echter, net als voorgaande jaren, laat Jan Rietman deze dag niet onopgemerkt voorbijgaan. Hij presenteert zijn radioprogramma, Wekker-Wakker-Weekend!, live vanaf het strand op Scheveningen. Daar zet Jan de veteranen letterlijk in het zonnetje, het belooft namelijk een prachtige dag te worden. 

Vanaf het Scheveningse strand

Ter gelegenheid van Nederlandse Veteranendag heeft Jan Rietman besloten om zijn radioprogramma, Wekker-Wakker-Weekend!, te presenteren vanaf het Scheveningse strand. En dat komt goed uit, want de strandtenthouders zijn daar gelukkig weer druk in de weer. Bovendien is de zomer deze week officieel van start gegaan en het toeristenseizoen is geopend. De perfecte locatie om zaterdag heerlijk te vertoeven.

Diverse gasten

Jan heeft een plekje gereserveerd in een gezellige strandtent, op het strand van Scheveningen. Het belooft een bijzondere uitzending te worden, met gasten als Frans Krassenburg (voormalig zanger van Golden Earrings), Martine Swärtz-Spaans (woordvoerder organisatie Veteranendag) en Erica Terpstra. Ook Boudewijn Revis schuift aan. Hij is wethouder in Den Haag met Nederlandse Veteranendag in zijn portefeuille én zelf ook veteraan. Verder natuurlijk heel veel leuke gesprekken op en rond het strand én de allermooiste muziek.

Zaterdag 27 juni is er ook een speciale editie van Nederlandse Veteranendag bij de NOS te zien om 12.45 uur op NPO 1 en 19.15 uur op NPO 2.

Wekker-Wakker-Weekend! is zaterdag tussen 07.00 en 10.00 uur te horen op NPO Radio 5.

Geef een antwoord