Volg nu onze gratis cursussen

Heeft u altijd al een cursus creatief schrijven willen volgen of meer willen weten over klassieke muziek? Dat kan nu heel eenvoudig via ‘Media & cultuur’ op MAX Vandaag. Met dank aan de NTR bieden wij u gratis allerlei professionele cursussen aan. Per thema onderverdeeld, dus ook op het vlak van bijvoorbeeld Eten & drinken, Huis & tuin of Geld, werk & recht is er veel te leren.

Wijzer op internet

De komst van het internet heeft veel dingen gemakkelijker gemaakt, maar welke gevolgen heeft de digitale revolutie precies voor uw dagelijks leven? In de cursus wijzer op internet leert u wat het internet te bieden heeft en welke nieuwe kennis en vaardigheden u nodig heeft.

Opera ontdekken

Ook duikt u bijvoorbeeld in de wereld van de opera. In de cursus opera ontdekken neemt Edwin Rutten u mee door 400 jaar opera. Hij laat u kennismaken met verschillende opera’s, componisten, librettisten, zangers en zangeressen.

Certificaat

U kunt de hoofdstukken van de cursussen in chronologische volgorde bekijken of alleen de delen die u interessant vindt. Na afloop van de cursus kunt u een certificaat downloaden als bewijs van deelname.

Voor ieder wat wils

Voor elke interesse zijn er inmiddels passende cursussen te vinden bij MAX Vandaag en de komende tijd breiden wij het aanbod nog verder uit. Er valt dus voorlopig genoeg te leren! Zo kunt u bijvoorbeeld ook al aan de slag met wijnproeven, de moestuin, stamboomonderzoek of natuurfotografie.

Welke cursus probeert u het eerste uit?

Geef een antwoord