bakfoto

Smaakt naar meer is op zoek naar uw bakfoto

Bent u een echte bakfan en wilt u uw creatie graag delen met de rest van Nederland? dan is dit uw kans. Het MAX-programma Smaakt naar meer is op zoek naar foto’s van alle soorten baksels: van spektakelstuk tot misbaksel. De leukste, mooiste en grappigste inzendingen maken kans op een heus momentje in de uitzending. 

Bakfoto’s toesturen

Smaakt naar meer is het toetje van Heel Holland Bakt. Elke week bespreek presentator André van Duin samen met de afvaller van die week de uitzending én wordt er aandacht besteedt aan door kijkers ingezonden bakkfoto’s. Naar dit soort foto’s is de redactie nu op zoek. Heeft u uzelf overtroffen in de keuken en een prachtige taart, cake of andere lekkernij gebakken? Leg ‘m vast op de gevoelige plaat en stuur de foto door. Wie weet wordt u dan met baksel en al uitgenodigd in de studio.

Misbaksels

Niet alleen foto’s van meesterwerken zijn welkom. De redactie wil ook graag beelden ontvangen van misbaksels. Dus zijn uw koekjes volledig verbrand in de oven of heeft u per ongeluk een totaal verkeerde vulling gebruikt in uw cake? Maak er een foto van en deel deze met Smaakt naar meer.

Veel plezier met bakken én fotograferen.

Geef een antwoord