samen naar klassiek

Pascaline en Ton samen naar klassiek

Met Samen naar Klassiek wordt een klassiek concert een gezellige avond samen uit. Donderdag 11 mei 2017 zijn Pascaline (55) en Ton (57) samen naar klassiek geweest in Rotterdam.

Hôtel de Pékin

Koppel datingspel

Pascaline woont in IJsselstein. Ze houdt van lezen, koken en yoga en wil graag op ontdekkingsreis genomen worden in het muzikale landschap.

Ton woont in Utrecht. Hij staat nog volop in het werkende leven, en houdt van poëzie, musea, wandelen, de drukte van een historische stad en de rust van het platteland. En natuurlijk van klassieke muziek van oude muziek tot modern klassiek.

Donderdag 11 mei 2017 is het MAX Avondconcert live aanwezig in De Doelen in Rotterdam. Het Rotterdams Philharmonisch Orkest onder leiding van David Afkham en met medewerking van violist Ray Chen speelt Willem Jeths Suite Hôtel de Pékin (opdrachtwerk in samenwerking met Philharmonie Zuidnederland), Lalo Symphonie espagnole en Tsjaikovski Symfonie nr.5

Verslag van de ontmoeting

Verslaggever Beitske de Jong was erbij en maakt een live-verslag van de ontmoeting. Omdat zo’n ontmoeting al spannend genoeg is, werd er tijdens het gesprek gebruik gemaakt van het Koppelspel. Dit leverde interessante vragen en leuke antwoorden op.

Bent u ook zo benieuwd hoe Pascaline en Ton het hebben gehad? Hun reactie op deze ontmoeting is te horen in de uitzending op 18 mei 2017 van 20.00 – 22.30 uur naar MAX Avondconcert op NPO Radio 4. Dan hoort u ook wie het nieuwe Samen naar Klassiek-koppel is.

Geef een reactie