Duur 06:26
Gepubliceerd op 31 oktober 2017

Leny en Francisca samen naar klassiek

Met Samen naar Klassiek wordt een klassiek concert een gezellige avond samen uit. Dinsdag 31 oktober 2017 zijn Leny (77) en Francisca (71) samen naar klassiek geweest in Rotterdam.  

Doric String Quartet

samen naar klassiek

Leny woont in Nieuwerkerk aan den IJssel. Haar hobby’s zijn reizen, wandelen, culturele uitjes zoals naar de schouwburg gaan en optredens in concertzalen bezoeken en de nog veel meer.  Francisca komt uit Rijswijk. Haar hobby’s zijn het luisteren  en bezoeken van concerten, met name klassiek en jazz luisteren, golf, yoga, badminton en koken.

Dinsdag 31 oktober 2017 is het MAX Avondconcert live aanwezig in de kleine zaal in De Doelen in Rotterdam. Het Doric String Quartet geldt als het leidende Britse strijkkwartet van zijn generatie. Het ontvangt wereldwijd enthousiaste reacties van zowel publiek als recensenten. Britten, Haydn en Mendelssohn zullen in goede handen zijn.

Verslaggever Beitske de Jong is erbij en maakt een live-verslag van de ontmoeting. Omdat zo’n ontmoeting al spannend genoeg is, werd er tijdens het gesprek gebruik gemaakt van het Koppelspel. Dit leverde interessante vragen en leuke antwoorden op.

Bent u ook zo benieuwd hoe Leny en Francisca het hebben gehad? Luister de uitzending terug in bovenstaande player. En als u hun reactie op deze ontmoeting wilt horen luister dan 7 november 2017 van 20.00 – 22.30 uur naar MAX Avondconcert op NPO Radio 4. Dan hoort u ook wie het nieuw Samen naar Klassiek-koppel is.

Geef een reactie

Bekijk ook

Meer