Duur 02:41
Gepubliceerd op 1 oktober 2017

Hans en Rineke samen naar klassiek

Met Samen naar Klassiek wordt een klassiek concert een gezellige avond samen uit. Zondag 1 oktober 2017 zijn Hans (65) en Rineke (67) samen naar klassiek geweest in Rotterdam.  

Händels goddelijke Messiah

samen naar klassiek

Rineke woont in Pijnacker en haar hobby’s zijn theater, museum- en concertbezoek, de natuur in, fietsen en wandelen ook in de bergen, met vrienden samen eten en reizen. Hans woont in Rotterdam. Zijn hobby’s zijn zeezeilen, fietsen, literatuur en muziek, waaronder opera. Architectuur, moderne periode, Nieuwe Bouwen, Bauhaus, en in de kunst, De Stijl, dada, en geschiedenis (Nederland en Europa), en koken.

Zondag 1 oktober 2017 is het MAX Avondconcert live aanwezig in De Doelen in Rotterdam. Händels goddelijke Messiah, uitgevoerd door het Laurens Collegium Rotterdam, 4 uitstekende solisten en Collegium Musicum Den Haag onder leiding van Wiecher Mandemaker.

Verslaggever Cécile Gouder de Beauregard was erbij en maakt een live-verslag van de ontmoeting. Omdat zo’n ontmoeting al spannend genoeg is, werd er tijdens het gesprek gebruik gemaakt van het Koppelspel. Dit leverde interessante vragen en leuke antwoorden op.

Bent u ook zo benieuwd hoe Brigitta en Harm het hebben gehad? Luister de uitzending terug in bovenstaande player. En als u hun reactie op deze ontmoeting wilt horen luister dan 10 oktober 2017 van 20.00 – 22.30 uur naar MAX Avondconcert op NPO Radio 4. Dan hoort u ook wie het nieuw Samen naar Klassiek-koppel is.

Geef een reactie

Bekijk ook

Meer