Open studio dagen

Open Studio Dagen 2017

Tijdens de 10e editie van de Open Studio Dagen op zaterdag 9 en zondag 10 september 2017, haalt mediastad Hilversum alles uit de kast. Jong en oud kan op die dagen zien en ervaren hoe radio- en televisieprogramma’s worden gemaakt, decorstukken bewonderen, BN’ers spotten en optredens bijwonen. 

Marathon tv-uitzending

Deze editie organiseren MAX, AVROTROS, BNNVARA, NPO, RTL Nederland en de NOS tal van activiteiten. Omroep MAX opent de deuren van Studio 23 en voor het eerst ook van Studio 5. Daar kunt u het decor van Smaakt naar meer bewonderen. Verder zijn ook de decors te zien van MAX Geheugentrainer, Tijd voor MAX en Meldpunt!. Dit jaar is er voor het eerst vanuit Beeld en Geluid een live tv marathonuitzending. Het is te zien bij alle lokale omroepen in Nederland.

MAX opent zijn deuren

Op beide dagen geven bekende MAX-gezichten ‘workshops autocue-lezen’ in Studio 23. Het geheel wordt muzikaal omlijst door Jan Rietman. Ook zendt MAX live radio-programma’s uit. Op zaterdag is dat Ron’s RadioShow met Henkjan Smits en op zondag De Perstribune met Margreet Reijntjes.

Wij heten u van harte welkom op het Media Park met koffie, thee of een ijsje. Kijk voor het complete programma van de Open Studio Dagen op de website.

Geef een reactie