koningsdag

MAX viert Koningsdag wederom op Paleis Soestdijk

Na het succes van vorig jaar viert MAX op donderdag 27 april 2017 Koningsdag wederom geheel in stijl op Paleis Soestdijk. De MAX-programma’s Tijd voor MAX en Hallo Nederland zenden op deze feestelijke dag live uit vanaf het paleis. Speciaal voor Koningsdag zendt MAX een éxtra live-uitzending uit: MAX Koningsdag Live, gepresenteerd door Jan Slagter.

MAX Koningsdag Live vanaf 14.00 uur op NPO 1

Van 14.00 tot 15.00 uur zendt MAX op NPO 1 de speciale live-uitzending MAX Koningsdag Live uit. In deze feestelijk uitzending interviewt Jan Slagter verschillende leuke gasten en wordt er natuurlijk gepraat over deze Koningsdag. Ook kunt u genieten van muzikale optredens.

Ria Valk was 50 jaar geleden te gast bij een speciaal ingelaste uitzending van de NTS toen koning Willem-Alexander werd geboren. Ze vertelt hier meer over bij MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk. Mick Harren, de maker van het koningslied Samen zijn we koning, is te gast. Hij viert net als de Koning op 27 april zijn 50ste verjaardag. Ook Erica Terpstra schuift aan op deze feestelijke dag! Daarnaast kunt u genieten van verschillende muzikale optredens. Onder anderen Antje Monteiro, Londonbeat, Opera Familia zijn te gast.

Tijd voor MAX vanaf 16.15 uur op NPO 1

Sybrand Niessen en Martine van Os presenteren Tijd voor MAX op deze bijzondere dag live vanaf Paleis Soestdijk. In deze extra lange koninklijke uitzending ontvangen zij een hoop gezellige gasten, waaronder zanger én Oranjefan Frans Bauer, die uiteraard ook komt optreden. Ook Paul Rem is te gast, hij heeft een aantal mooie anekdotes over Paleis Soestdijk. Koningshuisdeskundige Jeroen Snel was aanwezig bij de feestelijkheden in Tilburg. Hij vertelt alles over deze koninklijke dag. Tijd voor MAX ziet u van 16.15 tot 17.00 uur en van 17.10 tot 17.50 uur op NPO 1.

Hallo Nederland vanaf 18.30 uur op NPO 2

Ook Jeroen Latijnhouwers en Carrie ten Napel zijn tijdens MAX Koningsdag aanwezig. In deze oranje-uitzending doet Hallo Nederland onder andere verslag van de activiteiten in het land.

Een Hallo Nederland-kijker gaat de strijd aan met verslaggever Jeroen. Beide teams krijgen 10 euro mee en moeten in een half uur tijd een voorwerp kopen op de vrijmarkt. Wie vindt de meest waardevolle schat? Expert uit het programma Van onschatbare waarde, Bert Degenaar velt zijn oordeel op Paleis Soestdijk. Hallo Nederland is te zien vanaf 18.30 uur op NPO 2.

Geef een reactie