Astrid de Jong als Avondzuster

Nachtzuster Astrid de Jong presenteert Avondzuster

Nachtzuster Astrid de Jong presenteert vanaf zaterdag 4 april 2020 4 zaterdagen lang Avondzuster voor MAX op NPO Radio 1. Tussen 21.00 en 23.00 uur kunnen luisteraars bij Astrid terecht met vragen, antwoorden, verhalen en opmerkingen. Naast Avondzuster, blijft Astrid elke zaterdag ook gewoon Nachtzuster presenteren.

Luisteraars helpen luisteraars

In Avondzuster zoekt Astrid de Jong luisteraars met ervaring, kennis of inzicht, die andere luisteraars kunnen helpen bij het vinden van antwoorden op vragen en bij zoektochten. Juist in deze tijden, waarin vrijwel iedereen thuiszit, is er extra behoefte aan verbinding. In het programma Avondzuster probeert Astrid de Jong op haar eigen manier een steentje bij te dragen, met informatie, maar ook voor de nodige afleiding.

Avondzuster

Astrid de Jong: “Ik heb heel veel zin om het programma Avondzuster te gaan maken. Nu we allemaal vaak thuiszitten is het extra fijn dat we ervaringen, vragen, maar ook inzichten en kennis met elkaar kunnen bespreken en beluisteren. Dit programma draait, net als Nachtzuster, niet om mij, maar om de ‘gewone’ mensen die luisteren en hun vragen in de groep gooien. En juist nu wil ik heel graag de luisteraars horen!”

Avondzuster is vanaf 4 april (4 afleveringen) te horen van 21.00 tot 23.00 uur op NPO ! Het programma Nachtzuster is zoals altijd elke zaterdag te horen van 02.00 tot 06.00 uur op NPO Radio 1. 

Geef een antwoord

Reacties (2)

  1. veertje12 says:

    Gelukkig dan val ik waarschijnlijk niet in slaap moet nachtzuster altijd een paar keer als podcast luisteren

  2. Nelleke reageert says:

    Een ontzettend leuke en vrolijke vrouw. Geniet altijd erg wanneer zij Volgspot presenteert. Heb haar laatst aan de telefoon gehad. Zo’n leuk mens. Programma nachtzuster ken ik niet maar kan me er wel iets bij voorstellen. Een programma met Astrid, daar word je blij van. Hoop dat ze nog jaren doorgaat op de radio. Deze fan blijft luisteren.