tineke

MAX viert 60 jaar Tineke de Nooij op de radio met podcast en speciale uitzending TinekeShow

Tineke de Nooij viert deze maand dat ze 60 jaar op de radio te horen is. Dat doet ze, geheel op eigen wijze, met een heuse podcast. Tineke blikt hierin terug op haar carrière, vertelt over wat haar nu bezighoudt, deelt de mooiste anekdotes en spreekt met collega-radiolegendes. Vanaf vrijdag 11 september 2020 staat er wekelijks een nieuwe aflevering van De TinekePodcast op de website van NPO Radio 5, de app van NPO Radio 5 en de bekende streamingsdiensten.

De TinekePodcast

Met De TinekePodcast geeft Tineke de Nooij een kijkje in haar leven. De podcast zit vol verhalen, anekdotes en herinneringen. Tineke vertelt over alles wat haar bezighoudt, zoals actuele zaken maar ook doodgewone huis-, tuin- en keukendingen. Ook neemt Tineke de luisteraar mee terug in de tijd. Naar onder andere haar ouderlijk huis, waar alles 80 jaar geleden begon. Natuurlijk neemt Tineke haar luisteraars ook mee naar haar tijd bij Veronica. Geen onderwerp wordt geschuwd en gezellig én vrolijk wordt het zeker!

Elke vrijdagochtend is er een nieuwe aflevering van De TinekePodcast te vinden op de podcastpagina van NPO Radio 5. Om de nieuwste aflevering te beluisteren klikt u op het plaatje van de podcast en scrolt u een stukje naar beneden. De bovenste aflevering is altijd de nieuwste. U kunt de podcast ook terugvinden in de app van dit radiostation.

Feestelijke uitzending TinekeShow

Naast dat Tineke 60 jaar in het vak zit, bestaat de TinekeShow ook 10 jaar. Tineke begon in 2010 bij MAX met haar TinekeShow op NPO Radio 5. Op zaterdag 26 september wordt er, tussen 12.00 en 14.00 uur, stilgestaan bij het 60-jarig jubileum van Tineke op de radio én 10 jaar TinekeShow op NPO Radio 5. Hierover wordt binnenkort meer bekendgemaakt op www.tinekeshow.nl.

Geef een antwoord