tineke de nooij

De TinekePodcast #2: Tineke op bezoek bij Koffietijd

In het 2e seizoen van De TinekePodcast  van MAX dj-Tineke de Nooij geeft Tineke wederom een kijkje in haar leven. De podcast zit vol verhalen en anekdotes waarin Tineke vertelt over wat haar bezighoudt: haar familie, haar katten, de dingen waar ze zich over verbaast en verwondert, de actualiteiten, herinneringen aan oud-collega’s, en maatschappelijke thema’s.

Aflevering 2

Tineke besteedt in haar nieuwste podcast aandacht aan haar bezoek aan Koffietijd. Zij is hier op 13 april 2021 te gast.. Bijzonder is, is dat het bijna 60 jaar geleden is dat Tineke zélf het Veronica-programma Koffietijd met Tineke  op de radio presenteert.

In de nieuwste TinekePodcast laat Tineke horen wat er allemaal voorafgaat aan zo’n bezoek van een tv-programma. Zo wordt ze opgehaald door Peter de taxichauffeur, moet ze een corona anti-stoffentest ondergaan en gaat ze langs bij visagiste Marjolein. En waarom is Tineke zo onder de indruk van het gebouw waar Koffietijd wordt uitgezonden?

Nieuwe afleveringen zijn elke week op MAX Vandaag, in de NPO Radio 5-app en via de bekende streamingsdiensten te beluisteren. Op laatstgenoemde kunt u zich ook abonneren op deze podcast.

Geef een antwoord

Reactie

    ELIONORA says:

    HALLO TINEKE….IK ZIT NET 8 MIN.TE LUISTEREN,EN OEPS HET GELUID VALT WEG…WAT JAMMER NOU. HET IS NU BIJ TIENEN,IK DACHT…NOG EVEN NAAR DE PODCAST VAN TINEKE ,DAN DUIK IK DE DOUCHE IN EN GA IK LEKKER OP TIJD NAAR BED…IK BEN EEN BEETJE DUFFIG,KAN EENS GEBEUREN…TOCH?
    ZET DE COMP. UIT,EN GA ZÉKER MORGEN LUISTEREN NAAR DE AANKOMST BIJ KOFFIE TIJD!!
    VOOR STRAKS…GOOD NIGHT……