koninklijke familie

Koninklijke familie poseert voor nieuw woonpaleis

Net als voorgaande jaren gaan het koningspaar en hun dochters ook in 2019 weer op de foto aan het begin van de zomervakantie. Dit jaar vindt de fotosessie plaats voor hun nieuwe woonpaleis Huis ten Bosch. Een verzameling van de mooiste foto’s.

Stralend weer, stralende familie

Tot 2014 is Paleis Huis Ten Bosch het woonhuis van prinses Beatrix. Zodra zij verhuist, wordt het pand flink verbouwd en in januari 2019 trekt de koninklijke familie erin.

koninklijke familie

Foto’s van prinsessen en koningspaar

Er worden naast foto’s van het hele gezin, ook afzonderlijk foto’s gemaakt van de prinsessen en de koning en koningin.

koninklijke familie

Uiteraard moest er ook een foto gemaakt worden van de koningin met haar dochters. De koning mocht van een afstandje toekijken.

koninklijke familie

Vrolijkheid tijdens de fotosessie

Tijdens de fotosessie wordt er veel gelachen, zoals u ziet op de foto’s hieronder

koninklijke familie

koninklijke familie

Officiële fotomomenten

De Oranjes hebben een aantal vaste fotomomenten in het jaar. De fotosessie rond de zomervakantie is een van deze momenten, net als die tijdens de skivakantie in Lech.

(Bron: ANP, NOS)

Geef een reactie

Reacties (3)

  Loizza says:

  Mooie foto’s weer. Meestal genomen in de sneeuw of in een tuin. Maar nu met als achtergrond het nieuwe optrekje. Ik zou denken dat ik, net als alle Nederlanders, nu toch wel genoeg belasting heb betaald om dit gezin te onderhouden. Het is wat sneu eigenlijk dat mensen die nauwelijks rondkomen en niet op vakantie kunnen dit in weelde badende gezin een fooi moeten geven.
  Ik zou me, als lid van die familie, doodschamen.

   valerie3 says:

   Loizza het lijkt net of ik de enige met jou ben die er ook zo overdenkt, het is echt om je dood te schamen hoe deze mensen buiten alle werkelijkheid leven. Die foto sessie is toch een lachertje die mensen liggen echt in een deuk hoe Nederland zich blauw betaald aan belasting en dan heeft Alex het over de blauwe kamer de Japanse kamer, verregaand om te kotsen en de mensen maar zwaaien, de koffers stonden al gepakt voor het privejet zelf te gaan besturen, even voor al die gekken poseren en wegwezen.!!!! Heeft niemand dit dan in de gaten? De jurkjes wat die kosten en dat alleen voor een fotosessie.
   Ik ga genieten van het mooie weer dat neemt niemand de gewone mens af.:-)

  Mevr de Vries says:

  Prachtige spontane foto”s ! Wat een prachtig gezin en hoop dat ze van de nieuwe woning veel mogen genieten.