samen naar klassiek

José en Theo samen naar klassiek

Met Samen naar Klassiek wordt een klassiek concert een gezellige avond samen uit. Dinsdag 24 oktober 2017 zijn José (57) en Theo (54) samen naar klassiek geweest in Amsterdam.  

Close-upconcert

samen naar klassiek

José woont in Maarssen. Haar hobby’s zijn hardlopen, tennis, wandelen, literatuur en cultuur en ze omschrijft zichzelf als open en integer. Theo komt uit Haarlem. Zijn hobby’s zijn pianospelen en roeien en omschrijft zichzelf als nuchter, vriendelijk en nieuwsgierig type.

Dinsdag 24 oktober 2017 is het MAX Avondconcert live aanwezig in de kleine zaal in het Concertgebouw in Amsterdam. Van opera tot disco: de genregrenzen vervagen tijdens dit boeiende Close-upconcert. Soloklarinettist Olivier Patey heeft een heel divers programma samengesteld waarin hij alle kamermuziek-uithoeken van zijn instrument laat horen.

Verslaggever Beitske de Jong is erbij en maakt een live-verslag van de ontmoeting. Omdat zo’n ontmoeting al spannend genoeg is, werd er tijdens het gesprek gebruik gemaakt van het Koppelspel. Dit leverde interessante vragen en leuke antwoorden op.

Bent u ook zo benieuwd hoe José en Theo het hebben gehad? Luister de uitzending terug in bovenstaande player. En als u hun reactie op deze ontmoeting wilt horen luister dan 31 oktober 2017 van 20.00 – 22.30 uur naar MAX Avondconcert op NPO Radio 4. Dan hoort u ook wie het nieuw Samen naar Klassiek-koppel is.

Geef een antwoord