Duur 03:00
Gepubliceerd op 9 oktober 2017

Dieneke en Jo samen naar klassiek

Met Samen naar Klassiek wordt een klassiek concert een gezellige avond samen uit. Maandag 9 oktober 2017 zijn Dieneke (65) en Jo (72) samen naar klassiek geweest in Amsterdam.  

Pianokwartetten

samen naar klassiek

Dieneke komt uit Heemstede. Haar hobby’s zijn wandelen, beeldend werken, musea bezoeken, naar concerten gaan, reizen en mijmeren in de zon. Jo komt uit Best. Zijn hobby’s zijn literatuur, geschiedenis, musea, concerten, theater, natuur, wandelen, fietsen en tuinieren.

Maandag 9 oktober 2017 is het MAX Avondconcert live aanwezig in de kleine zaal in het Concertgebouw in Amsterdam. Zussen Baiba en Lauma Skride vormen een kwartet met altvioliste Lise Berthaud en cellist Victor Julien-Laferrière. Dit seizoen spelen ze in diverse landen hun favoriete pianokwartetten.

Verslaggever Cécile Gouder de Beauregard is erbij en maakt een live-verslag van de ontmoeting. Omdat zo’n ontmoeting al spannend genoeg is, werd er tijdens het gesprek gebruik gemaakt van het Koppelspel. Dit leverde interessante vragen en leuke antwoorden op.

Bent u ook zo benieuwd hoe Dieneke en Jo het hebben gehad? Luister de uitzending terug in bovenstaande player. En als u hun reactie op deze ontmoeting wilt horen luister dan 24 oktober 2017 van 20.00 – 22.30 uur naar MAX Avondconcert op NPO Radio 4. Dan hoort u ook wie het nieuw Samen naar Klassiek-koppel is.

Geef een antwoord

Bekijk ook

Meer