radio 5

Jeroen van Inkel nieuwe MAX-presentator op NPO Radio 5

Jeroen van Inkel is de nieuwe MAX-presentator op NPO Radio 5. De 56-jarige Van Inkel zal vanaf dinsdag 2 januari  2018 te horen zijn in zijn eigen ochtendprogramma Wekker-Wakker!

‘Zeer herkenbare stem voor de luisteraars’

Jeroen van Inkel: “Ik krijg vanaf januari de gelegenheid om echt op gevoel een ochtendprogramma te doen. Voelen wat het interessante nieuws van die dag is en de leukste muziek draaien om bij wakker te worden.” MAX-directeur Jan Slagter: “Met Jeroen van Inkel hebben we een topper binnengehaald op NPO Radio 5. Hij geldt als een van ‘s lands bekendste en meest ervaren radiomakers. Hij is een zeer herkenbare stem voor onze luisteraars. Ik ben trots hem welkom te kunnen heten bij onze club.”

Verschuivingen

Jeroen van Inkel vult de plek in die vrij is gekomen nadat vorige week bekend werd dat Wekker-Wakker! presentator Henk Mouwe aan het eind van dit jaar met pensioen zal gaan. Mouwe blijft wel verbonden aan MAX. Jan Slagter: “Ik ben Henk Mouwe dankbaar voor de vele jaren fantastische radio die hij voor MAX heeft gemaakt. Sinds 2006 zet hij zich met hart en ziel in voor onze omroep en ik ben blij dat hij aan MAX verbonden blijft.” Co-presentator van Henk Mouwe, Manuëla Kemp, schuift door naar de avond. Samen met Henkjan Smits gaat zij aan de slag voor Tijd voor MAX Radio, iedere werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5.

De kersverse MAX-presentator Van Inkel gaat samen met de redactie aan de slag met de invulling van het nieuwe programma.

Geef een reactie

Reacties (3)

 1. hans r says:

  Toppie held uit mijn jeugd. Lekker hoor een beetje vernieuwing op radio 5. Hoop wel dat hij blijft bij de golden oldies

  Succes Jeroen van Inkel Rinkel de kinkel

  Groetjes Hans Reinhard

 2. D de Haas says:

  Dit is toch super! Mijn idool mijn voorbeeld naar NPO Radio 5! Op zijn nieuwe stek!
  Succes Jeroen!

 3. jvdv says:

  Al weer een Veronica plaatjes-draaier: wordt Max soms een piratenopvolger.
  De, nog steeds ether-actieve kanjer Anne van Egmond past n.m.m. beter bij 0mroep Max!