Gelukkig Nieuwjaar

Namens de gehele redactie van MAX Vandaag wensen we u een gezond en gelukkig 2016!

Ook Jan Slagter, directeur van Omroep MAX, wenst u een mooi nieuwjaar toe.

Bekijk de nieuwjaarswens Jan Slagter

Geef een reactie

Reacties (19)

  Corrie de Jongh says:

  Redactie en directeur van omroep Max ik wens u allen een gezond en liefdevol 2016.
  Ben het hartgrondig eens met Jan Slagter wat betreft zorg in Nederland. Dit gaat te ver en kan zo niet doorgaan dat de ouderen er de dupe van worden. Hoop dat degenen die dit nu doordrukken zelf nooit hulpbehoevend worden en thuis creperen omdat er geen bejaardentehuizen meer zijn.

  Piet Jan van der Haven says:

  Voor alle medewerkers en leden van omroep MAX, een voerspoedig en gezond 2016. We genieten volop van jullie uitzendingen zowel op de radio als tv.
  Met een vriendelijk groet,
  Van der Haven

  Oostijen says:

  Voor jullie als omroep MAX veel voorspoed en een gelukkig 2016!!!!

  Netty Van Der Deen Flikkema says:

  Veel heil en zegen in het nieuwe jaar 2016 voor alle medewerkers van MAX.

  Hartelijke groeten van Wim en Netty van der Deen

  Frans Bekker says:

  Jan,
  jouw worden zijn uit mijn hart gegrepen. Ga zo door.

  Gonnie Zandijk says:

  Allemaal een fijn 2016!
  En verder gaan met de geweldige programma s.!!!!!!

  Ina van Langeveld says:

  Dank voor uw goede wensen. Ik wens u Jan Slagter en alle medewerkers van MAX een voorspoedig nieuw jaar. Ik hoop dat de onzalige plannen van staatsecretaris, Sander Dekker, zo heet hij toch, niet doorgaan of teruggedraaid worden. Die “snotneus” kijkt zelf nauwelijks televisie, hij weet niet waar hij het over heeft. Verder hoop ik meer beelden te zien van die arme mensen in het Oostblok, die kou en honger lijden en ook nog eens ziek zijn. Ik denk dat MAX daar veel goed doet en dat krijg je dan ook te zien. Ik heb wantrouwen tegen veel organisaties die geld inzamelen. Je weet nooit of het goed terecht komt. Je hoort zoveel rare berichten dat er weer iemand geld verduisterd heeft. Maar MAX vertrouw ik wel. Ga door met die mensen te helpen a.u.b. Verder wil ik u nog iets vragen. Ik las op internet dat er hier in Nederland te weinig wordt gedaan aan bestrijding van chronische pijn. Ik ervaar dat zelf, heb dag en nacht pijn, heel erg. Kan daar eens een goed programma over worden gemaakt? Als dit al eens gebeurd is, sorry.
  Verder wens ik u al het goede. Vriendelijke groeten.

  André Fraats says:

  Zolang we ons blijven bekommeren om mensen die getroffen zijn door persoonlijk ongeluk, wordt ook het nieuwe jaar een succes
  De beste wensen

  Ko de Bruin says:

  Hartelijk dank voor uw nieuwjaarsboodschap. Uiteraard van hieruit ook onze beste wensen voor het nieuwe jaar.
  Ben het helemaal eens met u. Daarom is het minste wat we kunnen doen, lid te blijven van MAX.
  Het is een hele leuke omroep die hehalve mooie en gezellige programma’s maakt ook serieuze zaken aan de kaak stelt. Ga daar mee door.

  Detlef Meyerholt says:

  Graag wil ik op de laatste alinea in de nieuwjaarsbrief van Jan Slagter reageren m.b.t. de 85 jarige mantelzorger, wiens huishoudelijke hulp van 5 uur is ingekort naar 1 1/2 uur:
  Het is een schande, een van vele misstanden in de zorgsector, thuiszorg / mantelzorg!
  Vraag: is het niet aan de tijd, dat Omroep Max deze misstanden aanpakt en wekelijks bekend maakt d.mv. een vaste plek in de uitzending? Iemand moet toch de politiek wakker schudden!!

  Ik wens iedereen van Omroep Max het allerbeste voor 2016, Geluk, Succes en vooral Gezondheid!

  Janny Kok says:

  Voor jullie ook een fantastisch 2016. Blijf de spreekwoordelijke luis in de pels als het gaat om onrechtvaardigheid in de samenleving.

  Nicone says:

  Jan Slachter en alle medewerkers van omroep Max een heel gelukkig, gezond en voorspoedig 2016. Ga door met het goede werk en de fantastische tv programma’s.

  Marina Vanslambrouck says:

  Dank u wel

  OOK voor jullie, het gehele team – ALLE medewerkers – een GEZEGEND, Voorspoedig, Gelukkig & Gezond Nieuw Jaar 2016

  met vele prachtige programma’s en activiteiten

  nog vele 10-tallen jaren lang

  Het is jammer dat de mensen zo kort van geheugen zijn of zó dubbel in hun waarden en normen….
  Terwijl we hier volop herdenkingen hebben van de Eerste Wereldoorlog 14/18 en er zovelen ook de Tweede Werldoorlog hebben meegemaakt waarvoor ze ook op de vlucht zijn gegaan, staan ze zó vijandig tegenover die mensen die nu uit omgekeerde richting komen…… Die mensen laten heus hun gave en goed niet achter voor hun plezier en nemen die gevaarlijke risico’s al zéker niet uit avontuur!!!
  Het meest beangstigende is de “zelfzuchtigheid – de IK-mentaliteit” van onze samenleving.
  Terwijl er genoeg is voor iederéén, maar niet voor de Hebzucht van mensen!!!!
  Ik bid en hoop zó dat daarin een kentering zal komen en we met z’n allen méér naar onze medemensen / buren zullen omzien.
  We hebben maar één AARDE waar we met z’n allen op moeten leven.
  Deze kunnen we tot een hemel op aarde maken door voor elkaar te zorgen en samen te werken
  Óf we maken er een hel van door de : ikke, ikke, ikke en de rest kan stikken.

  Ik sluit me liever aan bij jullie aanpak en hoop zó dat we met z’n allen kunnen zeggen: “Stil maar, wacht maar, Alles wordt nieuw!”

  warme, hartelijke groeten uit Poperinge, België

  Vanslambrouck Marina

   Yoke Noordenbos says:

   Jan Slagter en crew; bedankt voor de fijne wensen en wij wensen jullie ook het allerbeste in goede gezondheid.
   Jullie zijn goed bezig voor de ouderen; en misschien worden ze nu beter gehoord.
   De tijd van het”” ziekenfonds”” zou terug moeten komen en de rijke zorgverenigingen; die alleen maar rijker en commerciëler worden, afschaffen…..en dan die “”eigen bijdrage” die voor velen de doodsklap wordt. Dat hoefde toch vroeger ook niet?? Dicht bij de werkvloer blijven en de zorgverlening heropvoeren; er is dan wel weer geld voor, als de managers opstappen.
   De “Ik-mentaliteit” moet verdwijnen. de mantelzorgers moeten ontlast worden.,
   Maar hoe krijgen we dat voorelkaar als alles toch buiten ons om wordt beslist???

   Met vriendelijke groet,
   Rochelle.

  Martha Van der Schot says:

  Mooie tekst van Jan Slagter, hetzelfde hoorden wij ook bij Max Proms. Ik wens Jan Slagter en al zijn medewerkers een gezond en voorspoedig Nieuwjaar met veel doorzettingsvermogen en bedankt voor de schitterende programma’s. Ga zo door en veel sterkte en succes hiermee.
  Met vriendelijke groet, Martha.

  Harrie Doorhof says:

  Ook Ik wens u en uw organisatie en gezegend nieuwjaar en ik dank u wel en de omroep Max voor wat zij doen voor de senioren in mondavi je en in Nederland en in de rest van de wereld Ik draag jullie een warm hart toe al met al heel veel wijsheid in dit nieuwe jaar Harrie doorhof uit Hoofddorp

  Elly Bloemendaal says:

  Beter dan u had ik het niet kunnen verwoorden.Het werkwoord van liefde is aandacht en als wij elkaar liefdevolle aandacht blijven geven,moet het toch eens goed komen.
  U en uw medewerkers heel veel dank voor de hartverwarmende programma’s.Ga zo door, dan blijf ik nog lang lid van Omroep Max.
  Een gelukkig en vooral gezond 2016.

  Gerda says:

  Beste hr. Slagter en alle medewerkers van omroep Max. Ook ik wens u een heel goed, gezond en liefdevol 2016.
  Verder zou ik even “reclame” willen maken voor een toekomstige zorgverzekering.
  Ik ben nl. Verpleegkundige in de wijk bij Buurtzorg Nederland. Ik doe mijn werk met veel plezier omdat deze organisatie veel oog heeft voor “wat mensen werkelijk nodig hebben”. Dit kan gewoon verpleegtechnisch werk zijn, maar ook alleen een luisterend oor. Het is fijn om weer gewoon mijn werk met mijn hart te kunnen doen ipv “een wedstrijd lopen om patiënten alleen de hoognodige zorg in zo min mogelijk tijd te geven”.
  Nou is het zo, dat de oprichter van Buurtzorg Nederland, nl Jos de Blok, samen met een aantal andere deskundige mensen, bezig is met een nieuwe zorgverzekering. Deze willen ze miv januari 2017 op de markt brengen.. Mijn collega’s , veel cliënten en ikzelf kijken met smart hiernaar uit.
  Ik stuur u bij deze de link van deze toekomstige verzekering, want ik ben er van overtuigt, dat deze nieuwe verzekering, wel weer oog en hart heeft voor de mensen.
  http//:zorgeloos.care/

  Piet Zegstroo says:

  Ik hoop dat de privatisering nog eens goed wordt overdacht. En dat men het niet als een wondermiddel blijven zien in 2016.