Evert ten Napel

Evert ten Napel aan de slag als sportverslaggever bij Goeiedag Haandrikman!

Evert ten Napel heeft ruim een week na zijn afscheid als sportcommentator zijn comeback aangekondigd. Hij gaat voortaan elke maandag het sportweekend bespreken in het radioprogramma Goeiedag Haandrikman! van Omroep MAX op NPO Radio 5. Die belofte deed Ten Napel vanmorgen in de ochtendshow van Bert Haandrikman.

Terug op de landelijke radio

Ten Napel is tijdens het EK Voetbal afgelopen zomer ook al vaste gast bij Haandrikman. Die samenwerking was een groot succes en krijgt nu een vervolg. Daarmee keert Evert dus tóch terug als sportcommentator op de landelijke radio. Vorig weekend becommentarieerde Ten Napel voor de laatste keer een wedstrijd: de strijd om de Johan Cruijff Schaal tussen Ajax en PSV. MAX Vandaag sprak Ten Napel over zijn afscheid. Evert ten Napel stopt: “Ik neem wel een extra zakdoek mee, maar ik denk niet dat ik ‘m nodig heb.” Lees hier het hele interview.

Vaste sportvriend bij Haandrikman!

Bert Haandrikman is blij met de komst van Evert ten Napel. “Ik ben met het commentaar van Evert opgegroeid. Zijn bevlogen manier van sportbeleving, zijn passie en zijn ongebreidelde sportkennis zorgen ervoor dat ik buitengewoon trots ben om hem als vaste sportvriend in mijn programma te mogen begroeten.”

Goeiedag Haandrikman! is elke werkdag tussen 06.00 en 09.00 uur te horen op NPO Radio 5. Evert ten Napel hoort u elke maandagochtend. 

Geef een reactie